Lær de fire nye KL-spillere at kende inden sæsonstart

25.08.2023 05:26

Lørdag sparkes Gjensidige Kvindeligaen igang med en hjemmekamp mod Fortuna Hjørring. I løbet af sommerens transfervindue er fire nye ansigter stødt til kvindeligatruppen - og du kan her blive klogere på Jennifer Cudjoe, Josefine Funch, Molly Race og Vanessa Karungi.

Jennifer Cudjoe

Nummer: 11 Position: Midtbane Alder: 29 Nationalitet: Ghana 𝗣𝗥𝗘 𝗦𝗘𝗔𝗦𝗢𝗡 - Det har været en super start her i FC Nordsjælland. Miljøet er helt fantastisk. Det er et miljø, hvor man virkelig kan lære en masse og vokse som spiller. - Man skal altid lige skal omstille sig, når man kommer til en ny klub. De nye omgivelser og spillestilen skal lige tilpasses. Men det bliver bedre dag for dag og jeg føler allerede, at jeg er faldet rigtig godt til. - Det har været en en rigtig god pre season for os. Vi har virkelig fundet hinanden som hold - særligt over de sidste par uger. Vores træningslejr i Frankfurt var også super god for os - både i forhold til at få spillestilen helt ind under huden - særligt på os nye spillere, men lige så vigtigt for det sociale i gruppen. 𝗥𝗢𝗟𝗟𝗘 𝗣Å 𝗛𝗢𝗟𝗗𝗘𝗧 - Jeg skal være en leder på holdet og være med til at at guide og hjælpe de unge spillere i kraft af den erfaring, jeg har som spiller. Og det er jeg hundrede procent klar til. - Som spiller er jeg meget hårdtarbejdende og går altid forrest på banen. Den vej igennem vil jeg gerne være et forbillede for de unge spillere. Jeg kan godt lide at have en kontrollerende rolle på midtbanen. 𝗦Æ𝗦𝗢𝗡𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧 𝗢𝗚 𝗙𝗢𝗥𝗩𝗘𝗡𝗧𝗡𝗜𝗡𝗚𝗘𝗥 - Jeg glæder mig virkelig meget til at få skudt sæsonen igang. Mine yndlingsdage er altid kampdagene. Så det bliver rigtig godt at komme igang - og vi lægger hårdt ud mod et godt hold fra Fortuna Hjørring. - Jeg synes virkelig, at vi har et godt hold - og det har vi også vist i den pre season, vi har haft. Mit mål for sæsonen er, at vi ender øverst i tabellen. Jeg ved, at det er ambitiøst, men jeg har en kæmpe tro på det her hold.

Josefine Funch

Nummer: 24 Position: Midtbane Alder: 22 Nationalitet: Dansk 𝗣𝗥𝗘 𝗦𝗘𝗔𝗦𝗢𝗡 - Det har virkelig været en lærerig start for mig her i FCN. Det har taget lidt tid at falde til. Ikke fordi, pigerne ikke har taget godt imod mig. For det har de virkelig. De har været super inkluderende fra dag et. Men det er mest i forhold til det fysiske spil, men også det taktiske aspekt. Det er jo en særlig spillestil, vi har her i FCN, så den skal man vænne sig til at være en del af. - Vi har været på træningslejr i Frankfurt, hvilket virkelig var en god måde at få rystet truppen sammen på. Og så mødte vi også nogle rigtig fine modstandere dernede, så det gav selvfølgelig også rigtig meget ift. at få spillet holdet sammen. - Vi har fået virkelig meget tro på tingene. Jeg tror, at vi blev virkelig overrasket over, hvor langt vi er kommet på relativ kort tid. Det var en virkelig stor forløsning eksempelvis i træningskampen mod HB Køge, som vi vandt 6-4, at der allerede var så mange facetter i spiller, som sad i skabet. 𝗥𝗢𝗟𝗟𝗘 𝗣Å 𝗛𝗢𝗟𝗗𝗘𝗧 - Det har sat mig i en lidt anden position, at vi har fået nogle skader på holdet. Det har gjort, at jeg relativt hurtigt skulle træde ind i en større rolle, end hvad jeg havde forventet, lige da jeg kom hertil. Så jeg forventer, at jeg skal ind og tage ansvar. Selvom jeg kun er 22, så er jeg en af de ældste på holdet. - Jeg er en offensiv spiller, som er hurtig på de første meter og rigtig godt kan lide at være med der, hvor det er sjovt på den sidste tredjedel. Så jeg håber, at jeg kan bidrage til at være kampafgørende og bringe holdet i overtal - både med og uden bold. 𝗦Æ𝗦𝗢𝗡𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧 𝗢𝗚 𝗙𝗢𝗥𝗩𝗘𝗡𝗧𝗡𝗜𝗡𝗚𝗘𝗥 - Vi har fået virkelig meget tro på tingene. Jeg tror, at vi blev lidt overrasket over, hvor langt vi er kommet på relativ kort tid. Det var en stor forløsning eksempelvis i træningskampen mod HB Køge, som vi vandt 6-4, at der allerede var så mange facetter i spiller, som sad i skabet. - Jeg synes, at vi står utrolig skarpt som hold. Det er en rigtig god gruppe, vi har samlet her. Selvom truppen er virkelig ung, så bliver der arbejdet stenhårdt for det hver eneste dag. Og vi er allesamen af den overbevisning, at hard work pays off. Så vi har en stor tro på tingene frem mod den sæson, der går igang på lørdag