Chris Sargeant inden træningslejr: Fantastisk mulighed

11.08.2023 08:00

Kvindeliga-holdet tager fredag hul på de sidste forberedelser inden sæsonstart, hvor de tager på træningslejr i Frankfurt. Her venter to spændende træningskampe mod henholdsvis Eintracht Frankfurt og FSV Hessen Wetzlar, hvor holdet har mulighed for at bygge videre på de gode takter, de hidtil har vist, og dyrke sammenholdet i truppen, så man bliver endnu tættere.  

Fordelene i det fodboldmæssige, men også i sammenholdsdelen, er noget cheftræner Chris Sargeant ser goderne i. 

- Når vi tager på træningslejr, får vi mulighed for at arbejde på sammenholdet og lære hinanden bedre at kende. Det så vi allerede, da vi var i Tyrkiet i februar samt i Ghana sidste sommer. Så at vi får mulighed for at tage væk på denne måde sammen, er så vigtig og fantastisk for vores hold og for at integrere de nye spillere i truppen – på og uden for banen. 

- Vi kommer til at spille to rigtig gode kampe, hvor vi kommer ud af vores komfortzone, hvilket er fantastisk og præcist det, vi vil. Fokuspunkterne for os er stå så godt imod, vi kan, og arbejde på os selv imod et højere niveau, end vi er vant til. Vi vil gerne blive presset og udfordret, så vi kan starte så godt og så klar, vi kan være. 

 

 

 

"At vi kan tage væk på denne måde sammen, er vigtig for vores hold og for at integrere nye spillere i truppen - på og uden for banen."

Chris Sargeant

Anfører Emilie Byrnak

Netop kamptræning på et højt niveau og lære hinanden bedre at kende er noget, Emilie Byrnak også ser som positiver.  - Der ligger noget kamprelateret i at møde nogle rigtig gode modstandere. De spiller på et rigtig højt niveau, så vi får god kamptræning. Der er også noget socialt sammenhold i det, og vi glæder os til at komme på tur sammen. Vi skal være sammen døgnet rundt og får derfor set hinanden på en måde, vi ikke er vant til.  - Jeg håber, at jeg som ny anfører kan få en større rolle som leder og guide holdet. Vi har mange unge spillere, men i takt med vi er mere sammen, bliver vi alle mere erfarne, og jeg håber, at vi sammen i flok kan løfte os.