FC Nordsjælland henter ghanesisk landsholdsspiller

04.08.2023 09:00

FC Nordsjællands Gjensidige Kvindeliga-hold styrker midtbanen frem mod den kommende sæson i form af den ghanesiske landsholdsspiller Jennifer Cudjoe.

Den 29-årige Jennifer Cudjoe har senest spillet i den bedste amerikanske fodboldrække, National Women’s Soccer League, hvor hun tørnede ud for NJ/NY Gotham FC. Nu har hun skrevet under på en 1-årig kontrakt med FC Nordsjælland.

Tilføjelsen af Jennifer Cudjoe begejstrer sportschef for Kvindeliga-holdet Jessica Davis. Jessica Davis påpeger, at Jennifer Cudjoe vil bringe mange værdifulde erfaringer ind på det ellers unge Kvindeliga-hold i FC Nordsjælland fra sin tid i NWSL og på det ghanesiske landshold.

- Hvis der er én person, man ønsker at bringe ind på sit hold, er det Jennifer. Jennifer vil indtræde på holdet som en af de ældste, hvorfor hun med sine tidligere oplevelser vil bringe en masse erfaringer med sig ind på vores unge Kvindeliga-hold.

- Hun har flere internationale oplevelser med Ghana og kommer fra den bedste amerikanske liga, NWSL, hvor spillere kommer til med en stor sult om at vinde, blive den bedste version af sig selv og har evnerne til at konkurrence på højeste niveau.

- På banen er Jennifer en stærk defensiv midtbanespiller, der elsker at være på bolden. Vi håber, at hun kan udvikle sig til at være en central leder på vores midtbane.

"På banen er Jennifer en stærk defensiv midtbanespiller, der elsker at være på bolden. Vi håber, at hun kan udvikle sig til at være en central leder på vores midtbane."

Jessica Davis

Udover at den 29-årige ghanesiske landsholdsspiller besidder gode kvaliteter på banen, er Jessica Davis også begejstret over hendes menneskelige værdier udenfor banen.

- Udenfor banen har Jennifer langt mange kræfter i at fremme og kæmpe for kvindefodboldspillere i Ghana. Hun kæmper for bedre muligheder for kvindespillere i Afrika og resten verden, og vi kunne ikke være gladere for at kunne byde hende velkommen til FC Nordsjælland og Right to Dream familien.

- Hun er en stor inspiration for yngre afrikanske spillere, hvilket er en utrolig god egenskab i vores øjne, da vi fortsat ønsker at fremme vores pigeakademier i Egypten og Ghana. Vi glæder os til at byde hende velkommen i FCN-trøjen.