Chris Sargeant efter første kamp: Præcis som vi havde planlagt

12.08.2023 19:24

Kvindeliga-holdet landede i Frankfurt fredag aften, og allerede lørdag var det tid til første kamp. Her ventede Eintracht Frankfurt, der blev nummer tre i sidste sæsons Bundesliga. Og det stærke hold løb da også med sejren, som endte med at lyde på 3-0, efter hjemmeholdet var foran 2-0 i pausen.

Men selvom det blev til et nederlag, var cheftræner Chris Sargeant ovenud med kampen.

– Kampen var præcis, som vi havde forestillet os, og hvad vi havde planlagt. Vi blev tvunget ud af vores comfort-zone, og vi skulle virkelig stramme os an for at være med, og det var, hvad vi havde brug for. Vi lærte nogle gode ting og fik oplevet det næste niveau af hurtighed, som vi så skal stræbe efter at opnå selv.

Dermed er træningslejren skudt i gang, og de næste dage skal især bruges på nogle af de ting, som trænerteamet og holdet oplevede i dagens kamp.

– Det var en god kamp for os, der tydeliggjorde, hvad vi skal arbejde på som hold, og det er en helt perfekt start på en træningslejr, hvor vi har masser af tid sammen. Så jeg kunne ærlig talt ikke være mere tilfreds med udviklingen og perspektiverne i kampen.

– Vi skabte nogle store chancer, og jeg var meget tilfreds med at se flere spillere steppe op, for der var ingen tvivl om, at Frankfurt var utrolig gode i dag. Så mens jeg er tilfreds med, hvad jeg så fra mine spillere, er jeg som sagt endnu mere tilfreds med dét, kampen betød for os.

Næste kamp for holdet er på tirsdag, hvor FSV Hessen Wetzlar venter. Du kan følge holdets forberedelser og arbejde på træningslejren på vores sociale medier.