Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Snævert nederlag: Virkelig stolt over reaktionen

28.04.2023 20:11

Hjemme i Right to Dream Park tog vi fredag aften imod Brøndby IF i Gjensidige Kvindeligaens mesterskabsspil, og her var det desværre gæsterne, der trak det længste strå. Natalia Wrobel bragte Brøndby IF foran efter godt en halv times spil, og selvom vi havde flere muligheder for at udligne dén føring, forblev det kampens eneste scoring.

Cheftræner Chris Sargeant stod tilbage med en god følelse efter kampen, men var den sluttet efter 45 minutter, havde historien været en helt anden.

– Resultatet var selvfølgelig ikke, hvad vi håbede på. Det var i sandhed en kamp med to halvlege, og i den første var vi ikke gode nok, og vi var ikke tilfredse med vores spil, som var langt fra det, vi stræber efter. Vi lod Brøndby diktere spillet og tage kontrollen, og det formåede vi ikke at ændre på i løbet af halvlegen, så det var også fortjent, at de kom foran.

"Vi udfordrede holdet i pausen og efterlyste en reaktion på indsatsen i første halvleg. Og jeg er virkelig stolt over reaktionen i anden halvleg."

Det var et andet hold, der kom på banen efter pausen, og det glæder cheftræneren.

– Vi udfordrede holdet i pausen og efterlyste en reaktion på indsatsen i første halvleg. Og jeg er virkelig stolt over reaktionen i anden halvleg. De kom ud og spillede meget bedre fra første fløjt. Bedre beslutninger, bedre kombinationer og et meget bedre sammenhold. Vi begyndte at spille vores eget spil, og vi fik også nogle chancer, der kunne have givet os det udlignende mål. Og så skal det nævnes, at Princess kommer ind og giver virkelig hele holdet et løft med sin præstation. Det var dejligt at se.

– Så selvom der var en lang liste med ting, vi ikke var tilfredse med i første halvleg, står jeg tilbage med en god fornemmelse. Det var en stærk reaktion af holdet. Der skal også lyde en stor tak til de fremmødte fans, der virkelig gav os et løft i anden halvleg. Det var en fornøjelse at se så mange på tribunen og især de mange unge piger, der støttede holdet. Vi kunne mærke det, og det var en stor del af forklaringen på vores stærke anden halvleg.

Næste opgave for Chris Sargeant og hans mandskab er på udebane i Hjørring den 7. maj kl. 15:00.