Foto: Balazs Popal / Gonzales Photo

Sejr i årets sidste kamp: Simpelthen så stolt

03.12.2022 18:07

Årets sidste kamp endte med en sejr i Aarhus, og kvinderne er dermed klar til Mesterskabsspillet i foråret.

Der var på forhånd lagt op til en drabelig duel, da vi lørdag eftermiddag mødte AGF på udebane årets sidste kamp. De to hold kæmpede om ikke at ende i nedrykningsspillet, og mens vi kunne nøjes med en uafgjort, var værterne tvunget til at vinde. Ingen af delene skete dog, og vi kunne med cifrene 2-1 sikre os tre vigtige point og en billet til forårets mesterskabsspil.

Vi kom ellers bagud inden pausen, men et mål af Katrine Kühl og senere en iskold straffesparkseksekvering fra Dajan Hashemi afgjorde kampen til vores fordel.

Og det var naturligvis en stolt Chris Sargeant, der kunne gøre status efter opgøret.

– Jeg er simpelthen så stolt af spillerne og hele staben i dag. De viste et fantastisk sammenhold og var fast besluttet på at komme tilbage fra 1-0. Vi viste, at vi kan spille under stort pres, og hele holdet har været suveræne i løbet af ugen op til dagens kamp.

– Vi vidste, at det ville blive en svær kamp, og at vi var nødt til at bevare roen og overblikket, og det var præcis derfor, vi endte med at vinde. AGF gjorde livet svært for os, og det er generelt et godt hold med gode trænere, som vi håber at møde igen næste sæson.

Foråret skal angribes
Efteråret har været en rutsjebanetur for Chris Sargeant og hans hold, men cheftræneren har alligevel kunnet se store lyspunkter hen over hele perioden.

– Generelt har efterårssæsonen været én stor udvikling. Vi ved, hvor vi skal forbedre os, men vi har været igennem en god proces med at få skabt og scoret på chancer inden for vores egen spillestil, og det var ét af vores største mål for sæsonen. Vi ved, at der bliver scoret for mange mål mod os, og det skal vi forbedre, men også her har vi vist en flot udvikling.

– Foråret skal angribes med endnu mere intensitet og med en større forståelse for, hvor vi er på vej hen. Og det kan jeg takke hele holdet for, fordi vi er kommet meget langt i efteråret.