Anna Walter skifter til FC Nordsjælland

21.12.2022 10:27

18-årige Anna Walter skifter fra Sundby til FC Nordsjællands Kvindeliga-hold, men det er dog ikke et helt nyt ansigt, spillertruppen og staben skal lære at kende.

FC Nordsjællands Kvindeliga-hold har sikret sig transfervinduets første signing. Den 18-årige offensivspiller Anna Walter er hentet ind fra Sundby og tilslutter sig truppen, når de møder ind til træning efter julepausen.

Det er dog ikke helt nye omgivelser for Anna Walter, der tidligere har spillet i FC Nordsjællands rød-gule farver. Walter har nemlig tidligere spillet ungdomsfodbold i klubben, inden hun skiftede til Odense Q. Siden da har hun – foruden Odense Q – optrådt for HB Køge og Sundby, hvor hun i sidste sæson var stærkt medvirkende til, at klubben rykkede op i Gjensidige Kvindeligaen med fem mål i 10 kampe.

Nu vender Walter snuden mod Farum igen, og hun ser frem til atter at trække FCN-trøjen over hovedet.

– Det er dejligt at være tilbage. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og møde de andre. Jeg kender jo rigtig mange af dem – ja, nærmest hele holdet. Så jeg er sikker på, at jeg nok skal falde hurtigt til.

Walters forcer ligger hovedsageligt i det offensive spil, fortæller hun.

– Jeg vil beskrive mig selv som en offensivt-tænkende spiller med hurtigheden som min force. Og så elsker jeg at score mål, siger Walter, der tror på, at FC Nordsjælland kan være med i den sjove ende af tabellen til foråret.

– Nu endte det jo heldigvis med, at FC Nordsjælland sikrede sig endnu en sæson i den bedste række, og jeg håber på, at vi kan sætte en sejrsstime sammen og sikre os så mange point som muligt, så vi kan spille med om de sjove placeringer i mesterskabsspillet. Det håber og tror jeg på, at vi kan, lyder det fra Anna Walter.

Anna Walter og resten af truppen møder ind til første træning frem mod forårssæsonen den 12. januar.