Sargeant efter pokalgyser: Spillerne viste flot karakter

24.08.2022 19:10

To mål fra Dajan Hashemi var afgørende i dag, da vi i Gjensidige Kvindepokalen slog B93 med 2-1 og sikrede os avancement til næste runde. Efter kampen var cheftræner, Chris Sargeant, selvfølgelig tilfreds med sejren, men savnede en smule skarphed i vores afslutningsspil. 

På trods af mange store chancer og tre skud på træværket skulle vi helt hen i det 89. minut, før vi fik bolden i B93-målet. Men sejren kom i hus, hvilket Chris Sargeant var glad for efter kampen:

- Først og fremmest skal der lyde en stor cadeau til B93. De præsterede godt og gjorde det meget svært for os, fortæller Sargeant og fortsætter:

- I dag var dog endnu en kamp, hvor vi kommer til rigtig mange store chancer, men ikke var skarpe nok til at udnytte dem. Det er rigtig positivt, at vi kommer frem til chancer, så nu handler det om, at vi skal arbejde endnu mere på træningsbanen, så vi kan blive skarpere i vores afslutningsspil.

- Spillerne viste dog fantastisk karakter i dag. De blev ved med at presse på, selvom vi kom langt ind i anden halvleg, før vi fik udlignet og senere kom foran. Dén karakter skal vi holde ved, for så er vi et svært hold at slå.

- Samtidig gjorde vores indskiftninger en forskel i dag. De kom alle ind og løftede niveauet, hvilket er godt symboliseret af Dajans to mål.

- Men alt i alt er vi selvfølgelig rigtig glade for at avancere i pokalturneringen. Vi gjorde, hvad vi skulle i dag, så vi kan ikke klage.

- Pokalturneringen er meget vigtig for os og sidste år var vi tæt på en finaleplads, så i år er målet selvfølgelig at tage skridtet videre og ikke kun komme i en finale, men også vinde den, afslutter vores cheftræner.

Kampfakta: 

B93 - FCN

1-0 (‘50): Emma Louise Holmskov

1-1 (‘89): Dajan Hashemi

1-2 (‘90+5): Dajan Hashemi

Vi går nu ind i en landskampspause, hvor flere af vores spillere er udtaget til diverse danske landshold.

Næste opgave i Gjensidige Kvindeliga er fredag d. 9. september, hvor Sundby er værter for fjerde runde i ligaen.