Holmberg efter debut: Arbejdet på det i flere år

07.09.2021 07:30

I søndags kunne vi endnu engang give Gjensidige Kvindeliga-debut til en af vores egne, da Frederikke Holmberg blev skiftet ind i det 69. minut. Ovenpå debuten er 18-årige Holmberg meget glad, men ser sig ikke tilfreds endnu.

Frederikke Holmberg kom til FC Nordsjælland tilbage i vinteren 2021, hvor hun kom fra netop søndagens modstander, Brøndby IF. 

Sidenhen har vores nye venstreback været igennem en rigtig god udvikling på vores U18-hold, og det har nu båret frugt i form af både 90 minutter i pokalkampen mod BSF og søndagens debut i Gjensidige Kvindeliga

Selvom Holmberg blev skiftet ind under en smule svære omstændigheder, så var hun meget glad for endnu engang at smage på niveauet i den bedste række i Danmark. 

– Det var en hektisk kamp at komme ind i, men det var selvfølgelig super fedt. Det er noget, som jeg har arbejdet på i flere år, så at få debuten i Gjensidige Kvindeliga er selvfølgelig meget stort. Det er altid svært at komme ind i en kamp, hvor man er bagud 2-1 og spiller med 10-mand. På trods af det, så synes jeg, at jeg præsterede fint og nød tiden på banen, siger Frederikke og fortsætter:

– De 90 minutter jeg spillede i pokalturneringen mod BSF var en god forberedelse og gav mig en smag for, hvordan tempoet er på det næste niveau. Minutterne, jeg har fået indtil videre, giver mig blod på tanden for mere, så nu skal jeg fokusere på at arbejde hårdt på træningsbanen og fortsætte min udvikling. 

Allerede på søndag er Holmberg og resten af truppen i aktion igen, når vi gæster de forsvarende mestre fra HB Køge. Kampen fløjtes i gang klokken 13.00 og kan ses på Viaplay.