FC Nordsjælland lejer amerikansk målmand i Kansas City

24.08.2021 07:30

Carly Nelson kommer til FC Nordsjælland på en lejeaftale gældende 2021-22 sæsonen. Den amerikanske målmand kommer til klubbens Gjensidige Kvindeliga-hold fra amerikanske Kansas City.

Carly Nelson kommer til FCN fra NWSL-klubben Kansas City, som hun kom til sidste sommer fra OL Reign. Udover erfaring fra det højeste professionelle niveau i USA, spillede Nelson også for University of Utah igennem sin college-tid. 

Carly Nelson:

– Dette er en rigtig god mulighed for mig i min karriere. Holdet virker til at være et rigtig godt sted, så det var ikke et svært valg for mig. Samtidig kender jeg også Carrie (Carrie Kveton, assistenttræner) fra tidligere, hvilket også har gjort beslutningen nemmere. 

– Jeg har hørt mange gode ting omkring klubben og dens måde at udvikle spillere på. Så jeg glæder mig til at blive en del af udviklingsmiljøet her og fortsætte min karriere her i klubben. 

– Samtidig er dette også en fantastisk mulighed for mig at gro som person. Det er første gang, jeg skal bo uden for USA, så dette bliver et stort skridt for mig både som spiller og person. 

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Vi er meget glade for, at det lykkedes at få Carly til FCN og Danmark. Hun kommer til klubben med erfaring fra et af de højeste niveauer i kvindefodbold, så hun bliver en rigtig god tilføjelse til vores talentfulde trup. 

– Carly har med sin højde og tekniske kvaliteter gode forudsætninger for at gøre en forskel ikke kun her i klubben, men også i Gjensidige Kvindeliga. 

– Så vi ser meget frem til, at Carly kan blive en fast del af vores Gjensidige Kvindeliga-trup, som går et meget spændende år i møde. 

Velkommen til, Carly!