FC Nordsjælland sikrer sig forhåndsaftale med midtbanetalent

26.09.2024 11:58

Det 16-årige stortalent, Lamine Sadio, har skrevet under på en kontrakt med FC Nordsjælland og skifter dermed til Farum i 2026.

I 2023 vandt han U17-udgaven af African Cup of Nations med Senegal, ligesom han var med ved U17 VM, hvor Senegal nåede 1/16-finalerne. Nu kan Lamine Sadio se frem til et nyt kapitel i karrieren, der skal fortsættes i Farum. Og der er noget at se frem til, ifølge Phil Radley.

Phil Radley, Director of Football

– Sadio er en spiller, som vi har holdt øje med et stykke tid. Han har fået sin fodboldopdragelse fra et ungdomslandshold med rigtig godt ry, ligesom hans akademi, Environnement Foot Thiés, har en stor stjerne i fodboldverdenen, og vi er overbeviste om, at vi får en spiller med et stort potentiale, som kan tilføje en masse til vores spillestil. – Vi ved, at Sadio har en fantastisk tilgang til spillet og egen træning, og han besidder en meget høj læringskapacitet, ligesom hans energi på banen ikke er til at tage fejl af. Vores trænere ser frem til at arbejde med ham, da han er en ung spiller, som kan være med til at højne standarden til kamp og træning. – Vi ser allesammen frem til at arbejde med et talent som ham og forhåbentlig forløse det store potentiale, som vores rekrutteringshold har identificeret.

🗣️ "Min motivation kunne ikke være højere" 🚀

– Jeg er meget glad for at have underskrevet med FC Nordsjælland. Jeg har arbejdet hårdt for at nå hertil, så det er en stor tilfredsstillelse endelig at få det på plads. Også selvom jeg gerne ville starte med det samme, hvis det stod til mig. – Nu gælder det for mig om at fortsætte det hårde arbejde og fortsætte min udvikling, så jeg er helt klar, når jeg kommer til Farum i 2026. Min motivation kunne ikke være højere.