Daniel Svensson forlænger til 2027

15.03.2024 11:00

Daniel Svensson bliver i FC Nordsjælland til 2027.

Den svenske midtbanemotor har sat signatur på en forlængelse af kontrakten, så den nu matcher rygnummeret, nemlig 27. ’Svennis’ fik debut tilbage i 2020, og siden er det blevet til 120 kampe i den røde trøje for den 22-årige midtbanespiller, der også har gjort sig på backpositionerne igennem adskillige år.

I denne sæson har han været involveret i samtlige Superliga-kampe, og forlængelsen med ”den usynlige helt” frembringer glæde hele vejen rundt.

Jan Laursen: Er blevet en nøglespiller

– Det har været en meget stor prioritet for os at få denne forlængelse på plads, og det er med sikkerhed også noget, der skaber stor glæde hos vores fans. Daniel sætter altid holdet først og har altid hjertet med til kamp, samtidig med at han er utrolig ambitiøs og dedikeret i sin træning. På den måde er han også et stort forbillede for vores akademispillere. – Han tog meget tidligt i sin karriere en beslutning om at komme til FC Nordsjælland og flytte ind på vores akademi efter en god tid IF Brommapojkarna. I FC Nordsjælland har han udvist stor tålmodighed, efter han stod i anden række i lang tid, indtil han for alvor var klar og fik chancen. Og derfra er hans udviklingskurve kun gået én vej. – Det er en kæmpe fornøjelse at se en spiller og person som Daniel få sit store gennembrud. Både på grund af hans store dedikation og tålmodighed, men også fordi han hele vejen igennem sammen med sin familie og rådgiver har været ekstremt loyale over for klubben. Svennis har virkelig udviklet sig meget og er blevet en nøglespiller for os, så nu glæder vi os til fortsætte den positive udvikling for ham og holdet.

Svensson: Kan fortsat udvikle mig

– Især det seneste år har jeg fået mere spilletid og en større rolle på holdet. Så det har selvfølgelig været medvirkende til beslutningen om at forlænge, men det handler også i lige så høj grad om, at jeg tror på, at jeg kan fortsætte med at udvikle mig her. Jeg har været her i snart fire år nu, og dybest set skal jeg bare fortsætte med at lære og udvikle mig og få en endnu større rolle på holdet.