Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Mathilde er "Årets Frivillige": "Et dejligt skulderklap" 

22.05.2024 13:12

I søndags var det ikke kun Jan Laursen, Martin Frese, Andreas Schjelderup, Ibrahim Osman og Christian Rasmussen, der blev hyldet af publikum. 

Dagen var også 'Clubs and Colour Day', hvor vores 23 samarbejdsklubber skulle hyldes - og her blev pausen ligeledes brugt på at kåre en ildsjæl fra én af de 23 klubber. 

Mathilde Reumert Stæhr fra Ålholm IF kunne derfor lade sig hylde som "årets frivillige". En pris som blev uddelt af vores toppartner Arbejdernes Landsbank. 

Mathilde blev valgt på grund af sit kæmpe engagement og store drive - særligt inden for pigefodbolden i Ålholm IF, som hun har været med til at starte op - og som i dag har over 100 medlemmer. 

Mathilde Reumert Stæhr: 

- Det at vinde prisen som 'Årets frivillige' i FCNs klubsamarbejde har givet en masse positiv opmærksomhed og er et dejligt skulderklap, som jeg naturligvis deler med alle aktører i Ålholm IF. 

- Fodbold er også en holdsport uden for grønsværen, så det at FC Nordsjælland sætter fokus på arbejdet bag kulisserne i de små breddeklubber er helt fantastisk. 

- Jeg er meget stolt og rørt over at have modtaget prisen.


Stort tillykke med prisen, Mathilde!