Tilbage på et vigtigt tidspunkt

08.05.2024 12:46

Det spidser for alvor til i både Superligaen og Kvindeligaen, hvor FC Nordsjællands hold spiller med helt i toppen. I den seneste runde spillede Benjamin Nygren og Emilia Asgeirsdottir begge deres første minutter i forårssæsonen, og de to kan meget vel vise sig afgørende for de sidste kampe.

Benjamin Nygren har siddet ude med en knæsskade siden træningskampen mod LAFC, og den unge svensker var igen at finde i Superliga-truppen i fredagens opgør mod AGF, hvor det også blev til et indhop efter 69 minutter.

Kvindeligaens topscorer, Emilia Asgeirsdottir, var også at finde i Kvindeliga-truppen for første gang i foråret efter at havde siddet ude med flere små slagskader de sidste par måneder. Den 19-årige angriber var en vital spiller for Kvindeliga-holdet i efteråret, og allerede i hendes comeback i topkampen mod HB Køge i søndags fik hun vist sin skarphed foran kassen, da hun scorede til slutresultatet 1-0 og sikrede os alle tre point.

Benjamin Nygren og Emilia Asgeirsdottir er derfor begge klar til den sidste del af sæsonen, hvor der resterer fire kampe i 3F Superligaen, fire kampe i Gjensidige Kvindeligaen og potentielt to kampe i Gjensidige Kvindepokalen.

Benjamin Nygren

Den 22-årige svensker har kæmpet hårdt i foråret for at komme tilbage efter sin knæskade i januar, og nu er han igen klar til at tørne ud for FC Nordsjællands Superliga-hold. Benjamin Nygren havde glædet sig til at være tilbage i aktion, og i fredagens 3-1-sejr over AGF fik han sine første spilleminutter, da han blev skiftet ind til stor glæde for FCN-fansene. - Det var virkelig skønt at komme tilbage på banen igen. Det er noget, jeg har længtes efter siden min skade i opstarten, så det var virkelig dejligt. Og så var det endnu bedre, at vi også vandt kampen i fredags. - De gav mig en fantastisk støtte, og det var dejligt at mærke. Jeg har også savnet dem, så det var fedt at stå foran dem igen. Det var virkelig skønt at dele sejren med fansene og juble sammen igen. - Jeg kommer tilbage på et vigtigt tidspunkt, hvor der venter fire afgørende kampe, og jeg elsker at spille de store kampe, så det passer mig godt. Tingene spidser til nu, og vi skal gå ud og jagte sejren i alle kampe. Det er op til os selv nu, og det er både jeg og holdet fokuseret på. Næste opgave for Benjamin Nygren og resten Superliga-holdet er allerede på søndag, når Silkeborg IF kommer på besøg i Right to Dream Park. Du kan stadig nå at købe dine billetter her.

Find din plads her! ❤️💛

Emilia Asgeirsdottir

Emilia Asgeirsdottir sluttede efteråret øverst på Kvindeligaens topscorerliste med ni mål, hvorfor hun var en vigtig del af et velspillende FCN-hold, der lå med helt i toppen af rækken. Målformen var bestemt ikke gået tabt i løbet af den 19-årige angribers skadespause, da hun i det 89' minut gjorde det onde ved HB Køge, og sparkede sit 10'ende sæsonmål i kassen til slutresultatet 1-0. - Det var megafedt at være tilbage. Det er helt sikkert noget, jeg har set frem til og kæmpet mig i retning af, så det var dejligt at komme tilbage på banen. Pigerne har givet mig en utrolig god støtte under hele mit skadesforløb, så det var fedt at spille med dem igen. - Jeg var stolt. Virkelig stolt. Stolt over at kunne blive skiftet ind og hjælpe holdet på den måde. Dertil var jeg også lettet, da man altid går med mange tanker om, hvor man står både fysisk og mentalt, når man kommer tilbage efter en skade. Jeg vil gerne vise det samme niveau, som jeg viste i efteråret, så det var dejligt at komme ind og score et vigtigt mål i søndags. - Det er utrolig fedt at være tilbage i kamptruppen igen. Jeg har påtaget mig en anden rolle i de andre kampe, hvor jeg har støttet pigerne fra sidelinjen og tilskuerpladserne, men det er skønt at komme tilbage og gøre det, jeg elsker at gøre igen. Det er megafedt. - Vi ser ind i nogle enormt vigtige kampe. Vi tager en kamp ad gangen, og giver os fuldt ud, da vi skal jagte tre point i alle kampene. Og så skal vi selvfølgelig også sørge for at få sejren i den anden pokalsemifinale, så vi kan komme i pokalfinalen igen.