JOBOPSLAG: FCN Klubsamarbejde søger børnetrænere

14.06.2024 07:17

FCN Klubsamarbejde er i rivende udvikling, og vi søger derfor dygtige børnetrænere til vores forskellige fodboldaktiviteter, både internt og eksternt, til 2024/2025-sæsonen.

Brænder du for børnefodbold og udvikling af drenge og piger samtidigt med, at du selv udvikler dig fagligt som træner, så er dette lige en stilling for dig.

Du skal forvente, at du 1-3 dage ugentligt skal på banen og fremvise træning som følger FC Nordsjællands træningsmetodikker, som du vil blive uddannet i.

Derudover bliver du en del af en spændende organisation, hvor du møder en masse dygtige fagfolk, og du vil automatisk blive tilmeldt FCN Træneruddannelse som et led i din udvikling.

Stillingen er et fritidsjob og lønnet efter kvalifikationer, erfaring, faglighed og fleksibelt i forhold til antal ugentlige dage, du har mulighed for. Arbejdstiden er typisk eftermiddage på hverdage.  

For den rette kandidat kan en stilling som børnetræner i FCN Klubsamarbejde med tiden give mange muligheder inden for FC Nordsjællands akademi.

Er overstående lige dig, så send en motiveret ansøgning til Leder af FCN Klubsamarbejde, Christian Winther Borup, på [email protected]

Ansøgningen skal indeholde en beskrivelse af dig som person, din erfaring som børnetræner og lign., samt din uddannelsesmæssige baggrund, og hvad vi ellers skal vide om dig. Det er en fordel, hvis du har kørekort og egen bil.

Vi lægger især vægt på en nysgerrig personlighed, som er klar til at suge læring til sig og som sætter en ære at levere en god træning.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som børnetræner, men ansøgere uden erfaring, men med pædagogisk indsigt og et åbent mindset er også meget velkomne, da vi sørger for, at du bliver godt uddannet.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale. 

Vi glæder os til at høre fra dig.