Ny samarbejdsklub: Velkommen til Frederikssund IK

01.07.2024 13:00

FC Nordsjællands klubsamarbejde kan byde velkommen til et nyt medlem af familien. Frederikssund IK er således ny samarbejdsklub - og det glæder lederen af FC Nordsjællands klubsamarbejde, Christian Winther Borup, der fremhæver det store fællesskab i Frederikssund IK.  

- Vi er utroligt glade for at få Frederikssund IK med i FCN Klubsamarbejde. Vi har fået en god indsigt i FIK, og det er en klub med stor frivillighed og fællesskabsånd, som desuden gør det rigtig godt i børnefodbolden. Klubben deler vores syn på at skabe gode rammer for både drenge og piger, og har desuden ansat en børneudviklingstræner, der forstærker dette.

- FCN Klubsamarbejde er i rivende udvikling, og vi mærker en stor interesse fra klubber, der ønsker at blive en del af vores fællesskab. Med Frederikssund IK tæller FCN Klubsamarbejde 24 klubber, som alle kan drage fordel af vores aktiviteter, herunder trænerudvikling, spillerudvikling og ikke mindst klubudvikling.


Jesper Skjellerup - Bestyrelsesmedlem og FCN-ansvarlig for Frederikssund IK

-
Vi er stolte og glade for, at Frederikssund IK nu bliver en del af FC Nordsjællands klubsamarbejde. FCN bliver ikke blot en del af det talentarbejde, vi har i FIK. De bliver også en stor del af den udvikling, vi vil have på de enkelte årgange. Og her kommer det alle til gode, hvilket er vigtigt for en breddeklub som FIK.

- Det er helt afgørende for en klub som os at kunne tiltrække og holde på vores spillere - og her er det vigtigt, at vi har en seriøs samarbejdspartner, som kan give sparring til vores klub, så vi kan udvikle vores spillere på alle niveauer.

- Det er vigtigt, at det er et samarbejde hvor begge parter får noget ud af det - og jo mere vi giver jo mere får alle ud af det. Det gælder både spillere, trænere og klubber. Så vi ser meget frem til samarbejdet med FC Nordsjælland.