FCN indgår samarbejde med Fredensborg Boldklub og Idrætsforening

20.08.2024 13:00

FC Nordsjælland er glade for at kunne indlemme et nyt medlem af vores i forvejen brede udvalg af samarbejdsklubber. Fredensborg Boldklub og Idrætsforeningen er således det seneste skud på stammen af samarbejdsklubber - og det glæder Leder af FCN Klubsamarbejde, Jacob Kolle Nielsen. 

- Det er en stor glæde at kunne præsentere Fredensborg Boldklub og Idrætsforening i FCN Klubsamarbejde, som nu tæller 25 klubber. 

- Fredensborg BI er en klub i stærk udvikling, hvor børnefodbolden trives, og hvor trænernes udvikling såvel som spillernes er højt prioriteret. Vi glæder os derfor til at bringe vores faglighed og inspiration til klubbens i forvejen dygtige trænere gennem uddannelse og kurser, så vi sammen kan styrke træningsmiljøet, og skabe store oplevelser for alle drenge og piger. 

- Med dette nye samarbejde styrker FC Nordsjælland derudover vores tilstedeværelse i de nordsjællandske kommuner. Det er fantastisk at opleve den store interesse for FCN Klubsamarbejde, hvor de lokale klubber engagerer sig aktivt og viser en enorm vilje til at udvikle fodbolden i regionen”


 Kenneth Kristensen, formand for Ungdomsudvalget i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening  

- Vi var egentlig ikke i tvivl om, at det var det rigtige at indgå et samarbejde med FCN, efter de var forbi for at præsentere deres setup, som kan understøtte de ting, som vi i FBI er i gang med. Så derfor er vi rigtig glade for, at samarbejdet er kommet på plads.

- Vi er en klub med en masse frivillige trænere, som yder en kæmpe indsats for vores medlemmer - og for at vi skal komme videre, skal vi have hjælp. Og her er FCN samarbejdet et kæmpe skridt i den rigtige retning, for de kan hjælpe os med trænerudvikling og talentarbejdet, så vores talenter kan komme videre i gode hænder. Og her ser vi samarbejdet som en gevinst for os i FBI.