Christian Rasmussen: En no-brainer at tage til FCN

01.09.2023 21:40

20-årige Christian Rasmussen vender hjem til FC Nordsjælland, der lejer ham fra Ajax Amsterdam for resten af sæsonen. 

Rasmussen har haft en stor del af sin fodboldopdragelse på FC Nordsjællands akademi, så han kender derfor flere af spillerne og cheftræner Johannes Hoff Thorup. Og han ser frem til atter at vende tilbage til Farum. 

- Jeg har rigtig gode minder fra min tid i FC Nordsjælland. Mavefornemmelsen er rigtig god - der er mange spillere i klubben, som jeg har kendt i lang tid, og som jeg stadig har kontakt med. Så det er ligesom at være hjemme igen. 

- Det er selvfølgelig lidt anderledes, end da jeg var her sidst. Men så alligevel ikke. Jeg kender Johannes, som er en virkelig dygtig træner. Og jeg kender til systemerne og hverdagen i klubben. 

- Det er trygge rammer - og det er en hverdag, som jeg hurtigt kan komme ind i igen. Og det som FC Nordsjælland er i gang med nu, det er virkelig fedt. Sidste sæson var virkelig klasse. Og det, at vi skal ud og spille i Europa nu, er selvfølgelig bare et plus. 

- Spillet minder meget om Ajax' spil ift. at holde i bolden, men stadig tænke fremad. Vi skal op og score mange mål og kreere mange chancer, men samtidig forsvare godt og holde nullet. 


En no-brainer at tage til FCN

Fra en position som angriber eller fløjspiller forventer Christian Rasmussen at kunne bidrage med både assist og mål i FC Nordsjælland-trøjen. 

- Fansene kan forvente at se en spiller med et højt bundniveau. Jeg er en spiller, som virkelig kan give noget i den sidste fase af spillet – både i form af mål og assists. 

- Jeg vil gerne fremad og score nogle mål. Sådan er det vel for de fleste angribere. Men jeg skal selvfølgelig lære de andre oppe foran at kende og skabe nogle gode relationer med dem, så vi kan lave så mange mål sammen som muligt. 

- Jeg glæder mig til at komme tilbage i Right to Dream Park og få spillet og trænet igen. Det er en stab og en træner, der tror på mig og kun vil mig det bedste – og jeg vil dem det bedste. Så for mig var det en no-brainer at tage til FC Nordsjælland.