Støt hjertetræet og Red Barnet i Furesø Kommune

29.11.2023 17:00

Siden 2018 har Red Barnet i Furesø Kommune i løbet af julemånederne stillet et helt særligt juletræ op i Farum Bytorv. På 'Hjertetræet' har Red Barnet hængt ønsker op fra børn, som ellers ikke havde udsigt til gaver under træet juleaften. 
Ønskerne, der hænger som røde hjerter på træet, kan opfyldes af privatpersoner, som ønsker at gøre en forskel for trængte familier. 

Igen i år har FC Nordsjælland doneret 15.000 kroner til Red Barnet Furesø, hvor en stor del af pengene vil gå til at opfylde nogle af ønskerne på Hjertetræet.

- Det gør en kæmpe forskel, at FC Nordsjælland bakker op om projektet og er med til at udbrede budskabet omkring hjertetræet. Og en donation på 15.000 kroner gør, at der er endnu flere børn, som kan få deres ønsker opfyldt. 

- Man kan mærke, at der virkelig er et behov i den anden ende. Og det tænker man ikke altid over, når du selv har, hvad du skal bruge, lyder det fra Rebecca Weiss Michelsen fra Red Barnet i Furesø Kommune. 
  

Hvis du ikke har mulighed for at komme ned til Hjertetræet i Farum Bytorv, men stadig ønsker at give et bidrag til projektet, kan du støtte med et valgfrit beløb via Red Barnet Furesøs MobilePay på 715959.