Program for søndagens kamp mod AGF

23.11.2023 12:12

Landsholdspausen er slut, og vi skal igen i gang med 3F Superligaen. Denne gang er det AGF, der gæster os hjemme i Right to Dream Park.

Kampen starter kl. 14, men både før, under og efter opgøret vil der være en række aktiviteter i og omkring stadion. Få det fulde overblik over programmet for dagen her🔻 

Programmet for søndagens kamp mod AGF

👕 kl. 12:00 og frem til kampstart er FCN Shoppen åben, hvor det er sidste chance for at nå Black Weekend-tilbuddene. Efter kampen er FCN Shoppen åben i en time. 🐯 kl. 12:00 og frem til kl. 13:30 har Arbejdernes Landsbank Fanzonen åben. Her vil der være en række aktiviteter for børn i alle aldre. 🍻 kl. 12:00 og frem til kampstart er Fanbaren åben. Fanbaren åbner igen i to timer efter kampen. 🎟️ Kl. 12:00 åbner billethusene. 🏟️ kl. 13:00 åbner alle indgange. Vi opfordrer alle til at komme i god tid, ligesom vi vil anbefale at tjekke sin billet og orientere sig om, hvor man skal sidde, og hvilken indgang man skal benytte. På den måde kan vi nemmest få alle ind og på plads til kampstart. 🌯 Kebab-foodtrucken vil være at finde på hjørnet mellem C og D tribunen.

Køb billet til kampen her 🎟🐯