Søren Kristensen stopper i FC Nordsjælland

19.07.2023 14:00

Klubdirektøren stopper i FC Nordsjælland efter seks år i og med klubbens ledelse for at give plads til at prioritere familien.

For godt seks år siden tiltrådte Søren Kristensen som administrerende direktør i FC Nordsjælland. I sin tid i klubben har han blandt andet haft en stor andel i klubbens introduktion af pige- og kvindefodbold, samt i tiltrædelsen i Common Goal, hvor FC Nordsjælland blev verdens første klubmedlem. Derudover har han varetaget FC Nordsjællands interesser i Divisionsforeningen og i DBU-regi.

De seneste tre år har Søren ledt processen af klubbens nye akademiprojekt i Hillerød. Nu stopper Søren Kristensen i FC Nordsjælland, men han vil stadig arbejde med de samme værdier og områder, som han har stået i spidsen for i sin tid i FC Nordsjælland.

Klubbens interesser i Divisionsforeningen og i DBU-regi overtages nu af CEO Trine Hopp, som allerede har suppleret Søren Kristensen med dette det seneste års tid. På samme måde fortsætter klubbens ledelse i samarbejde med Ardent Sport arbejdet med udviklingen af FC Nordsjællands akademiprojekt i Hillerød.

Tom Vernon, bestyrelsesformand i FC Nordsjælland:

-Vi vil gerne takke Søren for hans indsats i FC Nordsjælland. Han har været med til at rykke os det sted hen, hvor vi nu står – stærkere end vi nogensinde har gjort før. Sørens passion for blandt andet pige- og kvindefodbolden har været et eksempel til efterfølgelse, og vi tror på, at når Søren om en snes år kigger tilbage på hans tid i FC Nordsjælland, så vil han blive stolt over, hvad han har været med til at sætte i gang. Vi ønsker Søren og hans familie alt det bedste for fremtiden.

Søren Kristensen:

-FC Nordsjælland er en fantastisk fodboldklub, og jeg har nydt min tid som en del af den. Jeg deler stadig klubbens og Right to Dreams grundlæggende værdisæt. Det har været lærerigt samtidigt med, at jeg føler, jeg har kunne hjælpe med at flytte klubben og organisationen til der, hvor den er nu og er på vej hen. Jeg føler, at vi er nået til et punkt, hvor det er muligt for mig at kunne bruge mere tid på min familie, hvilket har været mit ønske og behov gennem en længere periode.

- Jeg vil holde en pause og nyde en forlænget sommerferie, inden jeg finder ud af, hvad fremtiden byder på arbejdsmæssigt. Jeg ønsker at fortsætte arbejdet med at skabe ligeværd og bedre vilkår for vores unge mennesker - både på og udenfor banen - hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg vil gerne takke alle de passionerede kollegaer, som jeg har lært at kende i FC Nordsjælland over de seneste seks år.