Hoff Thorup: God erfaring for vores spillere

03.12.2023 14:59

Årets sidste 3F Superliga-kamp blev spillet i Odense for vores vedkommende, og her endte det med et enkelt point efter slutresultatet 1-1.

Benjamin Nygren bragte os ellers foran umiddelbart inden pausefløjtet, men i anden halvleg kunne OB’s Bashkim Kadrii score fra straffesparkspletten og dermed udligne føringen. Efter kampen var cheftræner Johannes Hoff Thorup ærgerlig over de to missede point, men kunne også se, hvorfor det blev en kamp uden vinder.

– Som kampen udvikler sig, bliver vi nødt til at tage det, der ligger i den. Vi forsøgte at presse på til sidst for at se, om vi kunne få nogle chancer oppe omkring deres felt, men det blev en affære, hvor det var svært for begge hold at sætte sig helt på spillet. Så vi ville rigtig gerne have vundet, og jeg synes også, at vi skabte en første halvleg, der var til det, men det var ikke nok, og nu kigger vi fremad mod tre vigtige kampe.

Til opgøret stillede vi lidt anderledes op end normalt, hvor bagkæden bestod af fem spillere på den tunge, mudrede bane. Og det var der flere grunde til.

– Vi vidste, at det ville blive lidt svære forhold at spille under, og at det formentlig ville blive en mere duelpræget kamp, end hvad vi normalt er vant til. Så vi ville gerne have en solid bagkæde, der kunne stå imod, mens vi gerne ville sende vores forreste afsted i dybden. Og så er det heller ikke nogen hemmelighed, at vi er lidt ramte på midtbanen især, så det bliver også en disciplin i at stille et frisk hold – og der har vi bare flest forsvarsspillere.

Mens dagens modstander kan gå på vinterferie, mangler der stadig tre kampe for vores vedkommende. I Oddset Pokalen møder vi AB i et dobbeltopgør, inden vores europæiske skæbne skal afgøres i Bulgarien mod Ludogorets. Og Johannes Hoff Thorup ser frem til det resterende program.

– Vores ambition er at holde os i spil i så mange turneringer som muligt, og i de sidste tre kampe har vi muligheden for at booke billet til både pokalturneringen og Conference League efter nytår, hvilket begge dele er et stort mål. Så vi har stadig meget at angribe i år, hvor vi lige skal have samlet de sidste kræfter i holdet.

– Det har været et hårdt efterår, og vi har nogle spillere, der er pressede til grænsen. Men det skal man også lære. Det er rigtig god erfaring for vores spillere, for vi vil gerne fortsætte med at spille mange kampe hver sæson. Så det har været et virkelig lærerigt efterår, og vi har både haft nogle rigtig gode kampe i Superligaen og nogle dyk, men det har været forventeligt, og vi tager det ikke så tungt, for generelt har vi fået nogle rigtig gode oplevelser og læring undervejs, og det ville vi ikke undvære.  

Hvis du er bosat i enten Gladsaxe eller Furesø kommune, er der mulighed for at komme gratis til fodbold, når vi møder AB i Oddset Pokalen. Du kan læse mere lige her.