FCN inviterer Furesø- og Gladsaxe-borgere til pokalfodbold i Right to Dream Park

24.11.2023 16:00

Når vi onsdag den 6. december klokken 18:00 får besøg af AB i den første af to kampe i kvartfinalen af Oddset Pokalen, er alle borgere i Gladsaxe Kommune og Furesø Kommune inviteret til fodbold i Right to Dream Park.

Borgmester i Furesø Kommune, Ole Bondo Christensen, glæder sig over, at det er blevet muligt at sende borgerne i de to kommuner gratis til pokalfodbold i Right to Dream Park.

- Jeg glæder mig til, at små som store Furesø-borgere kan se deres stjerner spille en kamp mod vores naboer AB. Samtidig glæder jeg mig over at stå sammen med vores naboborgmester Trine Græse fra Gladsaxe, fordi kampen symboliserer godt naboskab, siger Furesø-borgmesteren.

- Det bliver en spændende oplevelse, når AB og FCN møder hinanden i pokalturneringen. Jeg vil gerne takke FCN for gæstfriheden i at give gratis adgang for borgerne fra Gladsaxe. Og jeg håber, at rigtig mange fra Gladsaxe vil finde vej til Right to Dream Park, siger Trine Græse, borgmester i Gladsaxe Kommune.

Sådan gør du:

På kampdagen skal du møde op ved Right to Dream Park og fremvise dit sundhedskort, som bevis for, at du bor i en af de to kommuner. Derefter vil du kvit og frit få udleveret din billet til opgøret.

Ligegyldigt om du er fan af FC Nordsjælland eller AB, har du mulighed for at modtage en kampbillet på dagen. Hvis du er fan af FC Nordsjælland, skal du blot fremvise dit sundhedskort i billethuset foran Indgang 1. Er du fan af AB og ønsker billet til udebaneafsnittet skal du fremvise dit sundhedskort i billethuset foran udebaneafsnittet.

Billetsalget

Det almene billetsalg til kampen åbner på mandag den 27. november, så der er det muligt for alle at købe billetter til kampen. Dog skal du fortsat være opmærksom på, at det kun på kampdagen, at du ved fremvisning af dit sundhedskort kan få en gratis billet, hvis du bor i Gladsaxe eller Furesø Kommune.

Sæsonkort

Husk, at du som sæsonkortholder eller -abonnent har adgang til pokalhjemmekampen den 6. december på samme vis som til kampene i 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeliga.

Sæsonkortet giver ikke adgang til returopgøret lørdag den 9. december, da det er AB, der er hjemmehold. Information om billetsalget til returkampen følger snarest.

🎟 Billethusene åbner allerede klokken 16. 🍻 Fanbaren åbner to timer før kickoff, så kom i god tid og varm op til kvartfinalen i Fanbaren med en masse andre FC Nordsjælland-fans.