FARUM BK TRIBUTE JERSEY

04.11.2020 10:59

Denne her har vi glædet os (meget) til at vise jer! En ny spilletrøje der hædrer og markerer historien om vores moderklub, Farum Boldklub, og resten af Farum by.

Sådan lyder det fra vores trofaste fans på tribunen til hver hjemmekamp i Right to Dream Park. En linje der indkapsler, at Farum utvivlsomt er en vigtig del af FC Nordsjællands historie.

Vores nye trøje skal ses om hyldest til de rødder, som har gjort os til den fodboldklub, vi er i dag. Det er ikke blot en hæder til Farum BK – men til hele Farum by. Trøjen er dedikeret til lokalsamfundet og vores trofaste fans.

Visuelt har vi forsøgt at kombinere Farum BK og FC Nordsjælland i et design, som bliver vist frem, når vores spillere går på banen i 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeligaen. Samtidig giver vi vores fans og Farum-borgere muligheden for at iklæde sig trøjen på tribunen og i hverdagen.

Der er valgt en navyblå grundfarve, som også udgør en af de to klubfarver hos Farum BK. Ligeledes er der rødgule striber på både for- og bagsiden af trøjen, hvilket repræsenterer striberne på Farum BK’s spilledragt.