International Women’s Day i FCN

03.03.2020 10:59

Søndag den 8. marts står i kvindernes tegn, når der fejres International Women’s Day. Hos FC Nordsjælland er rammerne igen i år blevet sat for at hylde dagen.

Sidste år var det med stor succes, at FC Nordsjælland tog del International Women’s Day (IWD). Her valgte alle Superliga-spillerne blandt andet at iføre sig spillertrøjer med deres kvindelige rollemodellers navn på ryggen, da holdet mødte FCK i en Superliga-kamp. FCN’s deltagelse i IWD skabte også genhør på den internationale fodbold- og mediescene. Engagementet resulterede i mere end 1.500 artikler og omtaler fra over 70 internationale medier.

Gense Superligaspillernes valg af rollemodeller i 2019 HER

IWD 2020
FC Nordsjælland har igen i år sat scenen for at hylde IWD, men denne gang er det med endnu flere aktiviteter og initiativer. Det hele kulminerer i denne weekend, hvor en række eksperter fra den danske og internationale fodboldscene er inviteret til workshop. Her bliver formålet at debattere og definere et fremtidigt roadmap for pige- og kvindefodbolden. I weekenden ligger Right to Dream Park samtidig hus til både en kvinde- og herrekamp, hvor der også vil være fokus på kvindernes internationale kampdag. Lørdag kl. 18.15 møder kvinderne Halmstads U19 hold i en træningskamp, og søndag kl. 18.00 står den på Superliga-braget mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF.

Sådan kan DU deltage i år
I år har du også mulighed for at deltage aktivt i IWD. Deltag i fællesskabet på FCN’s SoMe-kanaler, hvor du kan efterlade dit spørgsmål eller en kommentar til, hvordan fremtiden for kvindefodbolden skal se ud. Spørgsmål og kommentarer vil blive inddraget i weekendens workshop. Deltag i fællesskabet på Instagram og Facebook og brug hashtaget #WholeNewBallGame

Desuden kan du også deltage ved at møde op i Right to Dream Park til en af weekendens opgør. Billetter til Superliga-kampen mod Brøndby IF kan findes HER