Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Ivan Mesik skifter til Pescara: Siger farvel til en meget unik klub

05.01.2023 09:56

Ivan Mesik skal fremover tørne ud for italienske Pescara.

Efter næsten tre år som FCN-spiller skifter 21-årige Ivan Mesik til Pescara i toppen af den italienske Serie C. Mesik, der i den netop afsluttede sæson har været udlejet til norske Odd, nåede at spille 38 kampe for FC Nordsjælland siden ankomsten i januar 2020.

Han etablerede sig hurtigt som en fast del af Superliga-kamptruppen, men da spilletiden blev begrænset, skiftede Mesik i sommeren 2021 på en lejeaftale til norske Stabæk, og i januar sidste år skiftede han på en lejeaftale til Odd i den bedste norske række.

Nu er det så blevet tid til et permanent skifte for Mesik, der fremover skal spille med italiensk græs under fødderne.


Sportschef Jan Laursen:

- Vi vil gerne ønske Ivan al mulig held og lykke på den videre færd. Ivan har altid optrådt med en enorm stor professionalisme både her i FC Nordsjælland og under sine lejeophold.

- Det er vigtigt for os, at Mesik får det optimale ud af sit potentiale, og derfor er der brug for kontinuerlig spilletid på dette stadie af hans karriere. Med den øgede konkurrence i FC Nordsjælland er det derfor bedst for alle parter, at Ivan tager til Pescara, der længe har fulgt ham – og forhåbentlig får han dér den vigtige og nødvendige spilletid. Med de mange erfaringer han allerede har i så ung en alder, så venter der ham masser af spændende fodboldår forude.

Ivan Mesik:

- Først og fremmest vil jeg gerne takke klubben for alt, hvad den har givet mig. FC Nordsjælland er en meget unik klub, og jeg er taknemmelig for, at jeg har fået lov til at optræde i den røde trøje. Alle folk i og omkring klubben har været fantastiske, og jeg vil aldrig glemme min tid her.

- Det er ikke let for mig at sige farvel til FC Nordsjælland. Jeg har udviklet mig enormt meget som spiller på alle områder. Jeg vil blive ved med at følge med, og jeg er sikker på, at FC Nordsjælland vil opnå store ting – måske allerede i denne her sæson.