Specialdesignet trøje til mandagens Veteran Match mod Randers FC

13.09.2024 06:30

Igen i år støtter FC Nordsjælland og de øvrige klubber i 3F Superligaen og Divisionsforeningen op om Soldaterprojekt fra Danmarks Idrætsforbund og initiativet Veteran Match. 

Veteran Match 2024 er en kampagne af hyldestkampe, hvor toppen af dansk fodbold, ishockey og håndbold i løbet af september måned går sammen om at styrke indsatsen for Danmarks veteraner.

I år sker det fra den 13. til 23. september – og derfor står mandagens hjemmekamp mod Randers FC i Veteran Matchens tegn. 

I denne omgang sætter Veteran Match fokus på pårørende til udsendte for Danmark.

- Der kan være lang vej hjem efter en udsendelse – særligt mentalt. Både for veteranen og for familien omkring. I DIF Soldaterprojekts 50 landsdækkende Safe Zones for skadede veteraner møder vi de tidligere udsendte hver uge. Derfor ved vi, at idræt har en stærk rehabiliterende karakter, og at anerkendelse får mennesker til at føle sig set. Derfor er det også vigtigt, at netop den professionelle idræt anerkender de danske veteraner og deres pårørende, da rigtig mange danskere følger det tæt og kan støtte op om anerkendelsen på stadion og hjemme fra stuerne, siger Frans Hammer, næstformand i DIF og medlem af styregruppen bag Veteran Match.

Specialdesignet trøje ❤️💛

Som noget unikt i år har vi designet en helt særlig FC Nordsjælland-trøje dedikeret til årets Veteran Match. Trøjens design er således ændret markant, og fronten er prydet med veteran-logoer, der går på tværs fra top til bund. Derudover har trøjen trykt det klassiske veteran-logo i nakken. Udvalgte steder på stadion vil der blive solgt Veteran Match-pins til 25 kr. stykket. FC Nordsjælland donerer ligeledes spillernes signerede matchworn-spillertrøjer fra mandagens opgør, som vil blive bortauktioneret via Matchwornshirt.com. Overskuddet fra salget af både pins og bortauktionerede spillertrøjer går igen i år til at styrke arbejdet med skadede veteraners foreningsdeltagelse i landets godt 50 Safe Zones. Trøjeauktionen begynder ved kickoff mandag aften og slutter mandag den 23. september kl. 19:00.

Gå til auktionen her