Right to Dream fordobler donationen til DHL Kasseløbet

05.09.2024 10:00

Tirsdag den 10. september byder vi igen velkommen til det årlige DHL Kasseløb, men i år er der noget ekstra at fejre. Vi markerer nemlig også Right to Dreams 25-års jubilæum - en milepæl, der sætter fokus på håb, drømme og stærke fællesskaber.

Som noget helt særligt i år vil Right to Dream fordoble det beløb, som klubben normalt donerer pr. omgang. Det betyder, at der er dobbelt så god grund til at løbe med, og vi kan samle endnu flere penge ind til Børnehuset SIV og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital.

På løbsdagen vil området omkring Right to Dream Park være prydet med Right to Dreams specialdesignede jubilæumslogo som en påmindelse om de 25 år med troen på, at alle fortjener muligheden for at forfølge deres drømme. 

Lad os sammen løbe for det gode formål og markere Right to Dreams jubilæum med masser af energi og engagement!

Right to Dream

Right to Dream er en global organisation og fodboldakademi, der blev grundlagt i 1999 med en mission om at give børn og unge mulighed for at forfølge deres drømme gennem uddannelse, sport og personlig udvikling. Organisationen har banet vejen til succes for mange unge talenter fra hele verden, og deres filosofi om, at enhver fortjener en chance for at drømme stort, lever videre i alle deres initiativer. FC Nordsjælland har været en del af Right to Dream siden 2015, hvor vi blev den første professsionelle klub i Right to Dream fællesskabet.

DHL Kasseløbet

DHL Kasseløbet er vores årlige velgørenhedsløb for hele familien, hvor vi samler penge ind til vigtige formål. Konceptet er enkelt: Løb så mange runder som muligt på én time. Hver runde er 1 kilometer lang, og løbet foregår i det naturskønne område i og omkring Right to Dream Park. I år løber vi for at støtte Børnehuset SIV og Børne- og Ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital, der begge yder en uvurderlig indsats for børn og unge. Jo flere deltagere, jo flere penge samler vi ind til de organisationer, der gør en forskel for børn og unge.