Ny FCN-kontrakt til Malte Heyde

14.09.2024 09:00

17 år, U18-landsholdsspiller, midtbanespiller og nu en ny kontrakt med FC Nordsjælland rigere. Sådan kunne en kort beskrivelse af Malte Heyde lyde, der i seneste sæson var en stor del af U19-drengenes pokaltriumf.

Nu kan der tilføjes endnu et punkt til Malte Heydes historie i FCN, der kom til klubben som U11-spiller, og nu er der blevet sat underskrift på en ny kontrakt. Den dynamiske midtbanespiller har derfor fremtiden på plads, der forhåbentlig byder på flere store oplevelser her i FCN.

Malte Heyde

- Det er rigtig dejligt at have min fremtid på plads her i FCN. Jeg ser frem til flere gode år, hvor jeg håber at kunne fortsætte min udvikling. Der er blevet lagt en god plan for mig, og jeg er sikker på, at det rigtige for mig er at blive og fortsætte det hårde arbejde her. - Jeg har været i klubben i mange år og spillet her siden jeg var lille, så jeg holder meget af FCN og har et stort ønske om at bryde igennem her. Jeg håber derfor, at de næste par år kommer til at byde på en masse spilletid på U19, og at jeg stille og roligt kan arbejde mig tættere på Superliga-truppen i form af at træne med. Og så er det vigtigste, at jeg fortsætter min positive udvikling. - Det ville være kæmpestort og betyde meget for mig at få Superliga-debut her i FC Nordsjælland, da jeg har spillet i klubben siden U11, så det vil jeg blive ved med at arbejde hårdt for sker.