Adamo Nagalo skifter til PSV Eindhoven

02.09.2024 11:00

Siden sin Superliga-debut i marts 2021 er det blevet til 114 optrædener i FC Nordsjælland-trøjen, og nu er det tid til et nyt kapitel i karrieren.

Adamo Nagalo skifter således til PSV Eindhoven, hvor han har skrevet under på en kontrakt med den hollandske klub. Den 21-årige midterforsvarer bliver derfor den næste i en lang række af forsvarsprofiler, der tager skridtet fra FC Nordsjælland til en af de større ligaer i Europa. Og han efterlader et stort aftryk i Farum.

Phil Radley, Director of Football

– Adamos rejse i FC Nordsjælland har været enestående. Han ankom til Farum fra Right to Dream-akademiet og var nødt til at træde ind og præstere på Superliga-holdet meget hurtigt. Han var med, da vi havde en udfordrende og svær sæson, og han har været med til at kæmpe om guldet og spille europæisk fodbold for klubben. Han har udviklet sig til at være en profil for os og en af de bedste midterforsvarere i ligaen, hvilket også har kastet mere end 100 kampe for FC Nordsjælland – og landskampe for sit land – af sig. Det kan han være meget stolt over – ligesom vi er stolte af hans rejse. – Nu er det tid for Adamo at tage næste skridt, og både som spiller og person er han klar til det. Det har været en fornøjelse at se Adamo, og jeg har stor respekt for den mand, han er blevet. Vi har fundet et perfekt match for ham i Holland, som både han og vi er meget tilfredse med, så nu glæder vi os bare til at følge hans karriere fremover og ønsker ham selvfølgelig al held og lykke med det næste kapitel.

Adamo Nagalo

– Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende en kæmpestor tak til alle omkring FC Nordsjælland. Jeg har aldrig tvivlet på mig selv, men den opbakning og tro, jeg har modtaget fra alle, betyder mere, end I overhovedet aner. Det er meget værdifuldt at føle, at folk tror på ens evner og menneskelige egenskaber og bakker op om det. Det gælder trænere, holdkammerater og – selvfølgelig – fans. Den opbakning og tillid er nogle af de ting, der gør denne klub helt speciel, så husk endelig at fortsætte med det. – Jeg kan kigge tilbage på en fantastisk tid med et hav af gode minder, hvor vi samme har flyttet klubben til et nyt niveau. Der er nogle kampe i Right to Dream Park, som jeg vil huske for resten af mit liv, og det har i høj grad været på grund af jer fans. Så det vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for. Jeg er sikker på, at der venter klubben store ting, og jeg glæder mig til at følge med i det hele.