Academy to Superliga: Issaka 'Baba' Seidu

17.09.2024 11:00

Issaka Seidu – eller bare Baba. Den 18-årige back kom til Farum i starten af sommeren fra Right to Dream-akademiet i Ghana og har siden været en del af Superliga-truppen. Her kan du lære vores nye nummer 30 at kende.

Alexander Riget, teknisk direktør

– Baba har vi lagt mærke til igennem lang tid, hvor han på sin venstre back især har imponeret med sin enormt høje topfart, men som også er stærk i sine defensive dueller. Så han er et rigtig godt våben i vores gennembrudsspil, fordi han er så offensiv og hurtig, og det glæder vi os til at få endnu mere at se på Superliga-niveau. – Han kommer fra akademiet i Ghana, men vi har jo også set ham rigtig meget på det internationale akademi de seneste år. Her har en været en del af anførergruppen, og i det hele taget er Baba en meget seriøs person, der passer sine ting og gør alt, hvad han kan for at blive en bedre spiller.

Issaka 'Baba' Seidu

- Det føles virkelig godt at være en del af Superliga-truppen, og jeg er stolt over det. Jeg har været i organisationen i mange år, så det er stort for en ung spiller som mig at tage det permanente skridt op i Superliga-truppen. - Jeg blev en del af Right to Dream-akademiet, da jeg var 12 år gammel, og jeg er nu klar til at tage det næste skridt i min karriere. Det er ikke nemt at tage det skridt, men jeg håber, at jeg kan drage fordel af, at jeg allerede kender spillestilen og har spillet mange store kampe sammen med flere af spillerne. - Jeg ser frem til at træde ind på banen og forhåbentlig både gøre mine holdkammerater og fansene glade. Jeg er en meget modstandsdygtig spiller, der spiller med stor energi og er meget ydmyg, så jeg er ikke bange for at løbe de ekstra meter for holdet.