Sejr over Brøndby i tirsdagens træningskamp

15.10.2024 13:39

To scoringer af Levy Nene i 1. halvleg grundlagde sejren, da FC Nordsjælland tirsdag eftermiddag spillede træningskamp mod Brøndby IF. 

3-2 endte opgøret i en underholdende kamp, der udover to scoringer af Levy Nene også bød på en scoring af Markus Seim-Monsen, mens Brøndbys to mål blev sat ind af Clement Bischoff efter pausen. 

Som følge af landskampspausen, hvor FC Nordsjælland har 16 spillere afsted, stillede vi med en række U19-spillere i startopstillingen. 

Og selvom de fleste stamspillere blev sparet, så tjener kampen alligevel et godt formål frem mod søndagens vigtige hjemmekamp mod Silkeborg i Superligaen. Det fortæller assistenttræner Christian Sørensen.


Værdifulde minutter i benene 💎

- Jeg synes først og fremmest, at vi så en samlet gruppe, der virkelig formåede at spille sammen. Både med spillere fra vores IA-gruppe (International Academy), fra vores U19-gruppe og fra vores Superliga-gruppe. De spillede på den måde, vi gerne ville spille på. - Når man møder et godt hold, som vi gør i dag, så involverer det flere ting. Både at have nogle lange perioder med bolden, kører nogle omstillinger og engang imellem og stå lidt lavere og være i det. Og det fungerede rigtig godt generelt. - For de spillere, der er i Superliga-truppen, så kan en kamp som i dag give dem nogle værdifulde minutter mod en godt Brøndbyhold i en kamp med høj intensitet. Det er vigtigt for dem ift. at holde sig skarpe og være klar til, når de skal ind og have tid. - Når det kommer til vores unge spillere, så kan de tage en masse erfaring med fra sådan en kamp som i dag, hvor vi møder et Brøndbyhold med rigtig mange dygtige spillere. Så et hold, der bestemt havde Superliga-niveau. Så der er slet ingen tvivl om, at sådan en kamp som den i dag giver rigtig meget. - Man kan hurtigt komme til at stå i en situation, hvor der virkelig er brug for alle. Så det med at holde alle mand skarpe, det er ekstremt vigtigt. - Derfor var det også vigtigt for os at se de U19-spillere og IA-spillere, der var med i dag, i sådan en kontekst, hvor niveauet er højere, end det er i en U19 kamp og hvor de virkelig bliver matchet. Og vi var generelt rigtig glade for det, vi så.

🗓 Søndag starter Superligaen igen - og vi tager imod Silkeborg IF hjemme i Right to Dream Park. 
Kampstart er klokken 16 og du kan købe billetter til kampen på Billet.fcn.dk