Ny FCN-kontrakt til Daniel Ingi Jóhannesson

07.10.2024 14:00

Det er nu 15 måneder siden, at den dengang 16-årige Daniel Ingi Jóhannesson skiftede tilværelsen i islandske ÍA Akranes ud med en dagligdag i Farum og FC Nordsjællands U19-hold. Nu kan den unge islænding glæde sig over, at fremtiden er faldet på plads i FCN, da begge parter har sat deres underskrift på en ny kontrakt.

Daniel Ingi Jóhannesson har i indeværende sæson både repræsenteret vores U19-hold flere gange, hvortil han også har spillet flere internationale kampe med spillere fra vores forskellige akademier. Den 17-årige offensivspiller ser frem til en spændende fremtid i FC Nordsjælland og glæder sig over den nye kontrakt. 

Daniel Ingi Jóhannesson

- Jeg er meget glad for at forlænge min kontrakt med FC Nordsjælland. Jeg håber, at jeg kan fortsætte min positive udvikling, og så er jeg glad for at kunne fortsætte i denne fantastiske klub. - Jeg har valgt at forlænge med FCN, da jeg føler, at dette er det helt rette sted for mig at spille på nuværende tidspunkt. Jeg nyder at være en del af klubben, hvorfor det er dejligt at have skrevet under på en ny kontrakt. - Jeg er en del af et utrolig spændende projekt, hvor jeg spiller sammen med en masse dygtige spillere, der er med til at hæve mit niveau hver dag. Og det er en meget værdifuld oplevelse for mig og min fodboldudvikling.