Andreas Hansen runder 100 kampe: Sindssygt stolt over det

01.10.2024 07:59

Andreas Hansen har vogtet buret 100 gange for FC Nordsjælland, siden han kom til Farum i vinteren 2022. Dermed bliver han medlem af en eksklusiv klub, og keeperen glæder sig til mange flere optrædener med tigeren på brystet.

Store minder 🌍

– Jeg er utrolig stolt over at have repræsenteret den her klub 100 gange. Det var et af de mål, jeg satte mig, da jeg kom til klubben, og det betyder meget for mig, at jeg har rundet den milepæl. Det går jo hurtigt i fodbold, og på søndag spiller vi igen, så der er ikke så meget tid til at stoppe op og kigge tilbage, mens man er i det. Men sådan nogle ting kan alligevel få en til at tænke lidt over alle de oplevelser, jeg har haft i klubben. – Vi har været igennem lidt at hvert som klub i løbet af de 100 kampe, og selvfølgelig var vores kampe i Europa et stort højdepunkt for mig, ligesom sæsonen før det var fyldt med kæmpestore oplevelser. Vi har også været igennem nogle hårde perioder, som også står ret tydeligt for mig, men egentlig mest på grund af hvordan vi som hold har reageret på dem. Det betyder også meget for mig, og det er også noget, jeg er stolt over.

Store venskaber ❤️💛

– De 100 kampe kan man jo kigge på sort på hvidt, og de bringer en masse minder frem. Men det, jeg ogå kommer til at tænke på, er jo alle de holdkammerater, jeg har haft igennem 2,5 år, og alt det vi har opnået. Vi har et rigtig godt hold med et endnu bedre sammenhold, og det er en stor fornøjelse at være en del af hver dag. Så mens jeg kigger tilbage på de 100 kampe, glæder jeg mig også allerede til mange flere.