Villadsen og Harder ser frem mod Hvidovre-kamp: De kommer med tanken fyldt med selvtillid

07.03.2024 08:11

Superligaens grundspil er ved at nå sin ende - og fredag står den på næstsidste spillerunde, når vi skal en tur til Pro Ventilation Arena, hvor Hvidovre venter. 

Hjemmeholdet fra Hvidovre går formentlig ind til kampen med rygsækken fyldt med selvtillid efter, at de i weekendens kamp mod Lyngby vendte en pausestilling på 0-2 til en sejr på 4-2. 

Oliver Villadsen og Conrad Harder ser i ugens optakt frem mod fredagens kamp, hvor der blandt andet reflekteres over kampforløb, en modstander med selvtillid og taktik til at bryde en lav bagkæde op 🔻 

Oliver Villadsen

- Det bliver en fed kamp på fredag - og vi glæder os til at komme til Hvidovre og spille - ligesom vi gør til alle kampe i Superligaen. Hvidovre er et fysisk stærkt mandskab, som altid vil være svære at bryde ned. Så det bliver en hård kamp, ingen tvivl om det. - Hvidovre kommer med en stor portion selvtillid i bagagen efter weekendens kamp mod Lyngby. Og de har bevist, at de godt kan spille med i Superligaen - særligt her i forårssæsonen. Så vi skal på ingen måde tage let på opgaven - men det ville vi ikke gøre uanset hvad. - Vi har lagt en rigtig god gameplan for kampen, og jeg er sikker på, at hvis vi holder os til den, så skal vi nok lykkes med at få tre vigtige point. Sidst vi mødte dem havde vi lidt problemer med at bryde deres defensiv ned, Men vi er godt forberedte og har også lært af den kamp.

Conrad Harder

- Det bliver en kamp, hvor vi skal ud og jagte tre point. De er inde i en god stime, så vi skal slet ikke tage kampen for givet. Vi skal være oppe på dupperne. Er vi det, så tror jeg på, at det nok skal blive en god kamp for os. - Hvidovre kommer hundrede procent med et selvtillidsboost efter weekendens kamp, hvor de vendte 0-2 til 4-2 i anden halvleg. De havde også en god kamp inden, hvor de var meget tæt på tre point. Men vi skal bare ødelægge det boost af selvtillid så hurtigt som muligt. - Det er et svært hold at bryde ned. Det så vi også, da vi mødte dem herude i efteråret, hvor de stillede sig langt ned på banen uden rigtigt at angribe.Men jeg synes, at vi har fået rigtig godt styr på vores spil siden og har lagt en god taktik for dagen. - Måden at bryde sådan en kompakt bagkæde ned kan være via boldbesiddelse og køre dem rundt på banen, hvilket jeg synes, at vi viste mod Silkeborg,. Vi har det rigtig godt, når vi har bolden selv. Og når vi kommer ud over stepperne fra starten af, så styrer vi ligesom kampen. Så det er det, vi skal fredag. Fredagens kamp sparkes i gang klokken 19.00 på Pro Ventilation Arena i Hvidovre. Hvis du ikke tager turen til Hvidovre, kan kampen følges på TV3 Sport eller Viaplay. 🎟 Det er stadig muligt at købe billetter til udeafsnittet. Det kan du gøre her 👇

🎟 Billetter til Hvidovre - FC Nordsjælland