GK Training Center - Nyt træningsforløb for målmænd

13.03.2024 08:32

Er du målmand - og har du lyst til at deltage i et træningsforløb specielt designet til målmænd?
 
Det har du mulighed for nu.

FC Nordsjælland har nemlig etableret "GK Training Center" med opstart i uge 14. 

Hvornår?
GK Training Center er et ekstra træningstilbud for målmænd i aldersgrupperne U8, U9, U10 og U11. Det foregår hver søndag morgen i 10 uger. Første periode starter i uge 14 søndag den 7. april 2024 og kører de efterfølgende 9 søndage, så forløbet slutter den 9. juni i uge 23 med i alt 10 træningspas.

U8- og U9-træningerne foregår i tidsrummet 08.00-9.00U10- og U11-træningerne foregår i tidsrummet 9.00-10.00.

Træningen strækker sig over 10 uger, hvor målmændene vil få ét træningspas á én intensiv time, hver søndag i denne periode. Alle målmænd er velkomne, uanset klub og niveau. Prisen for 10 pas købes i en samlet pakke til 1999,-. Her får du også en tøjpakke med en langærmet trøje, en t shirt, shorts og strømper.

Træningstilbuddet er henvendt til drenge i førnævnte aldersgrupper.

Det er et tilkøb, hvori man som forælder kan tilmelde sit barn, da vi mener, at målmandstræning skal være tilgængeligt for alle målmænd, som ønsker at blive bedre.

 

Konceptet
Målmandstræning er et vigtigt led af vores hverdag på akademiet i FC Nordsjælland - og derfor har det også høj prioritering i vores spilleraktiviteter.

God målmandstræning skal være tilgængeligt for alle keepere, og derfor gør vi en dyd ud af at kunne tilbyde de bedste rammer for det. Dette betyder et individuelt fokus, hvor spilleren får plads til at lære og udfolde sig.

Derfor er læring og udvikling nøgleord for målmændene, men rammen og tryghed er væsentligt for at kunne lykkes med dette. Vi gør derfor meget ud af at skabe et trygt træningsmiljø, hvor der skal være plads til at begå fejl og at lære fra disse, mens træningsøvelserne er sjove og udfordrende. Vi sammensætter målmandsgrupperne, så spillerne får mest ud af det. 

 

Metoder
På vores GK Training Center træner vi både opbygningsspillet og herunder tekniske færdigheder i forhold til pasninger og boldberøringer. Derudover træner vi redningstekniske kompetencer, så man kan udvikle sit redningsspil.

Ydermere træner vi fysiske og målmandstekniske færdigheder såsom smidighed, eksplosivitet og motorik. Vi arbejder ligeledes med keepernes karakter og udstråling på GK Training Center - herunder hvordan vi håndterer fejl, og hvordan vi udvikler og bearbejder dette.

Vores målmændstrænere fra vores akademi strukturerer og eksekverer træningspassende, således, at træningsparate målmænd bliver matchet med andre målmænd og dygtige trænere. Alt dette sker med afsæt i klubbens spillestil og style of goalkeeping.

 

Format
Træningen foregår om søndagen kl. 8-9 (U8+U9) og kl. 9-10 (U10+U11) med vores egne målmandstrænere fra vores akademi her i Farum Boldklub og FC Nordsjælland.

Prisen er 1999,- for 10 træningspas. Heri får du også en tøjpakke med en langærmet trøje, en t shirt, shorts og strømper.

Vores mål med GK Training Center er at kunne tilbyde den bedste og hyppigste målmandstræning i Danmark, som kan styrke de unge, dygtige og læringsparate målmænd og inspirere dem til at blive endnu dygtigere.

Vi udvider løbende vores GK Training Center med flere initiativer og træningstilbud, som vil blive opdateret her på sitet.

Hvis du har interesse i at høre mere om vores GK Training Center, er du velkommen til at henvende dig til på [email protected].

 

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede nu her eller via linket nederst i artiklen. 

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at FC Nordsjælland må tage fotos og video af din spiller, som eventuelt kan blive brugt i markedsføringssammenhæng af kommende camps og lignende.

Vær opmærksom på, at tilmelding til GK Training Center kræver en bruger i FCN's billetsystem. Har du ikke tidligere købt billet til FCN-kampe, skal du oprette en bruger og logge ind, før du kan booke en plads på vores påskecamp.

Seneste tilmelding er 01.04.2024 eller ved udsolgt.

Alle tilmeldte vil modtage en mail med yderligere info om træningen, når datoen for første træning nærmer sig.