Kaare Barslund skifter til IF Brommapojkarna

11.03.2024 09:30

Han har tilbragt alle sine fodboldår i det nordsjællandske. De allermindste støvler blev trådt i Helsinge, men igennem de seneste mange år har FCN-akademiet i Farum lagt underlag til Kaare Barslunds mange timer med bolden og holdkammeraterne.

Den alsidige defensivspiller endte med at tage turen hele vejen op til Superliga-holdet med ni førsteholdskampe til følge, men nu går turen imidlertid til Sverige.

FC Nordsjælland er således blevet enige med IF Brommapojkarna om en transferaftale, der betyder, at Kaare Barslund i jagten på mere spilletid skifter til Allsvenskan-mandskabet med øjeblikkelig virkning.

Søren Henriksen, assisterende sportschef for Superliga-holdet:

- Kaare er ikke kun en dygtig spiller, men også en meget vellidt person og en lokal dreng fra regionen, der har taget turen hele vejen igennem rækkerne på akademiet og op til Superliga-holdet. Han er garant for hårdt arbejde, en positiv tilgang og en stærk indstilling, som ikke kun er kommet Kaare selv til gavn i den flotte udvikling gennem årene, men ligeledes har bidraget positivt til vores miljø og omgivelser.

- Det skal han have stor tak for, og vi er fortsat meget glade for at have Kaare hos os. Han har dog udtrykt ønske om at komme tættere på spilletid, og derfor har vi valgt at acceptere et bud fra Brommapojkarna, der spiller i den bedste, svenske række. Det er en god mulighed, som vi ikke vil stå i vejen for, og vi glæder os til at følge hans udvikling i det svenske. Vi ønsker ham al mulig held og lykke med det næste kapitel.

Kaare Barslund:

- ⁠Først og fremmest er jeg ekstremt glad for alle mine år i klubben. Jeg kom til FCN, da jeg var 10 år, så det er halvdelen af mit liv. Denne her klub har givet mig en masse udfordringer og lærerige værktøjer, som jeg kan bruge nu. De seneste to år har været ekstra lærerige – både på og uden for banen. Det har givet mig hår på brystet og gjort mig stærkere fysisk såvel som mentalt. 

- Rejsen har også givet mig ekstremt mange venskaber, som jeg for altid vil have i mit liv. Jeg vil meget gerne takke alle omkring klubben og spillerne. Hver og én har været med til at udvikle og danne mig som spiller og som person. Jeg elsker FCN af hele mit hjerte, så det er ikke nemt at skulle tage af sted, men jeg tror på, at det er det rigtige skridt på det rigtige tidspunkt for min udvikling. Så tusind tak for alt. Forhåbentlig er det ikke et farvel, men et på gensyn på et senere tidspunkt.