Sejr i Hvidovre: Vigtigt at få hevet den i land

08.03.2024 21:38

Som afslutning på en solrig forårsdag ventede en råkold udekamp i Hvidovre, hvor der skulle sikres tre vigtige point. Og sejren kom også i hus, selvom den skulle fightes hjem med mange dueller og til tider knap så kønt spil. Conrad Harder stod for første halvlegs eneste mål, og i anden halvleg kom Marcus Ingvartsen ind fra bænken og scorede sejrsmålet til 2-1.

Efter opgøret var cheftræner Johannes Hoff Thorup tilfreds med sejren, men kunne også finde plads til forbedringer.

"Det bliver lidt bøvlet"

– Jeg så et hold, der var lidt for udfordret på deres brede positioner og opbygning, hvor vi havde svært ved at lægge et pres på dem. Det betød, at vi tog imod for mange diagonale bolde og indlæg, som jo let kan blive farligt, og det var ikke til vores fordel. – Vi havde på forhånd haft fokus på at holde bolden og være tålmodige, for vi var overbeviste om, at pladsen nok skulle opstå på et tidspunkt. Men jeg synes ikke, at vi for alvor får gang i vores spil, og det bliver lidt bøvlet. Så derfor er jeg også meget tilfreds med at stå her med en sejr, for det var ikke altid lige kønt.

"Vigtigt at vi får hevet den i land"

– Det er vigtigt, at vi får hevet den i land, og at vi kan vinde sådan en kamp her. Når det så er sagt, er der også plads til forbedring, så vi skal selvfølgelig også kigge på, hvad vi skal være bedre til, når vi skal spille sådan en type kamp.