Adamo Nagalo runder 100 kampe: Jeg er stolt

31.03.2024 06:00

I marts 2021 fik Adamo Nagalo sin debut for FC Nordsjælland, da han med tre minutter tilbage kom ind i udesejren over Lyngby BK. Tre år senere, i marts 2024, kunne han med 90 minutter hjemme mod Randers FC sætte et flot flueben ved 100 kampe i den røde FCN-trøje. Et jubilæum, der har budt på forhindringer, skuffelser og fantastiske minder, som aldrig bliver glemt.

1️⃣0️⃣0️⃣ kampe i rødt og gult

– Hvis jeg skal være ærlig, havde jeg faktisk ikke regnet med, at jeg ville nå 100 kampe for FC Nordsjælland så hurtigt. Så jeg er stolt over at repræsenteret klubben så mange gange, og jeg er glad for, at jeg har opnået det forholdsvis hurtigt.

Det handler om at tro på det ✊

– Det er en stor fornøjelse for mig at træde ind i klubben af folk, der har spillet 100 kampe for FCN. Jeg er stadig ung, men det giver noget erfaring og ansvar. Jeg opfordrer altid de yngre i klubben til at tro på sig selv. Det har betydet rigtig meget for mig, og jeg er sikker på, at hvis man tror på sig selv, skal ens drømme nok gå i opfyldelse. – Jeg har oplevet meget med FC Nordsjælland, og denne milepæl vidner jo om, at jeg har fået nogle minutter i benene. Så jeg er også klar til at tage endnu mere ansvar og vise erfaringen og lederskaben på banen.