Udvidet fanzone og masser af aktiviteter inden sæsonens sidste hjemmekamp

16.05.2024 12:31

Sæsonens sidste hjemmekamp står for døren, når FC Midtjylland mandag kommer på besøg i Right to Dream Park. 

I den anledning kommer vi til at åbne op for en udvidet fanzone på græsarealet bag stadion, hvor der vil foregå en masse aktiviteter for folk i alle aldre.   

Kampen sparkes i gang klokken 18:00, men allerede fra kl. 15:00 vil vi åbne den store Arbejdernes Landsbank Fanzone. Vejrudsigten lover sol, så tag dine medians under armen og kom ud nyd stemningen inden sæsonens sidste hjemmekamp. 

Få det fulde overblik over programmet og aktiviteterne på dagen her 🔻

Overordnet program

👕 kl. 16:00 og frem til kampstart er FCN Shoppen åben. Efter kampen er FCN Shoppen åben i en time. 🏟️ kl. 16.30 åbner alle FCN-indgange. Vi opfordrer alle til at komme i god tid, da der kommer mange mennesker på stadion og derfor må forventes lidt længere kø end normalt. 🐯 kl. 15:00 åbner Arbejdernes Landsbank Fanzonen og har åbent frem til en halv time inden kampstart. Der er happy hour på øl/sodavand kl. 15:00 - 16:00. 🍻Fanbaren holder åben to timer efter kampen. 🎟 Billethusene vil være åbne fra klokken 15. Spar 20 kroner ved at købe din billet på billet.fcn.dk i stedet for i billethusene.

Arbejdernes Landsbank Fanzonen

🐯 kl. 15:00-17.30: Udvidet fanzone på græsset bagved stadion. Her vil der være en række aktiviteter for de mindste som kan brænde energien af på vores FCN-hoppeborg, spille fodbolddart og bordfodbold, hilse på maskotten Timba og få malet ansigtsmaling, så de er helt klar til kamp. 🌯 De voksne kan stille sulten med mad fra en af vores to foodtrucks eller FCN-grillen og slukke tørsten i vores opstillede øl-vogne. 🔊 Vi står klar til at smøre alles øregange, når DJ Noah Echo vender pladerne fra start til slut. ✍️ Der vil være mulighed for at få autografer og få taget selfies med nogle af spillerne, når de besøger Fanzonen inden kampstart.

Køb billet til kampen her 🎟🐯