Schjelderup vender retur til Benfica: Håber at vi ses engang i fremtiden

29.05.2024 13:00

Andreas Schjelderup blev hentet retur til FC Nordsjælland på transfervinduets sidste dag den 1. september 2023.

Siden er det blevet til 38 kampe, 10 mål og 11 assists for "Schjelde", der særligt i foråret har brændt banen af. Det resulterede blandt andet i en kåringer som Årets Unge Spiller i 3F Superligaen, 'Forårets Profil' i Superligaen og en udtagelse til det norske A-landshold. 

Nu vender 19-årige Andreas Schjelderup retur til sin portugisiske klub Benfica - og Schjelderup fortæller, at han har fået præcis det ud af lejeopholdet i FC Nordsjælland, som han gerne ville.   

Andreas Schjelderup

- Det har været fantastisk at være tilbage og se både trænere og holdkammerater igen. Starten var lidt svær og jeg skulle lige finde tilbage i rytmen. Men jeg har forsøgt at bygge på hele tiden og synes selv, at det er gået rigtig godt her i foråret. 

- Jeg kom tilbage for at få den spilletid, jeg havde brug for. Og tiden her har helt sikkert givet mig alt det, som jeg søgte. Og denne her afslutning på sæsonen har været fantastisk for mig. Jeg føler, at jeg har udviklet mig endnu mere og er også blevet belønnet nu med en udtagelse til A-landsholdet. 

- Jeg vil gerne takke fansene for den store støtte, som jeg har mærket her. Jeg håber, at vi ses engang i fremtiden. Og så vil jeg gerne takke alle mine holdkammerater og trænerne for igen at tage så godt imod mig.