Oliver Antman på 100 kampe: Har lært enormt meget

13.05.2024 09:23

Tilbage i 2019 blev den blot 17-årige finne, Oliver Antman, skiftet ind i en udekamp mod FC Midtjylland. Fem år efter blev han igen skiftet ind – denne gang på hjemmebane mod Brøndby IF – og her markerede indskiftningen kamp nummer 100 for den nu 22-årige angriber. 

Han scorede som bekendt det udlignende mål, der gav et vigtigt point, og nu kan Oliver Antman se tilbage på en flot milepæl.

100 kampe i rødt og gult 🔴🟡

– Det er en dejlig følelse at kunne kigge tilbage på 100 kampe her i klubben. Det er noget, jeg er stolt af, og selvom der selvfølgelig har været nogle udfordrende perioder, kan jeg også se tilbage på nogle fantastiske minder og bedrifter. Og forhåbentlig er der stadig flere gode minder på vej.

Fra Finland til Danmark 🇫🇮✈️🇩🇰

– Jeg kom til FC Nordsjælland, da jeg var 16 år gammel, så det var første gang jeg boede alene – og så i et nyt land og en ny kultur. Men jeg har altid haft følelsen af, at der har været mange mennesker til at hjælpe mig, og som ved, hvad man har brug for i sådan en situation. Så det er jeg taknemmelig for. – Jeg har lært enormt meget her i klubben. Jeg kom fra den finske anden division, og forskellen er selvfølgelig meget stor. Især taktisk føler jeg, at jeg har lært rigtig meget – måske endda alt. Så jeg føler, at jeg er vokset meget som fodboldspiller.