Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Trods nederlag i Brøndby: Vi har stadig en chance

15.05.2024 19:12

Der faldt blot et enkelt mål onsdag aften i Brøndby, og desværre var det et blågult af slagsen, da Yuito Suzuki i første halvleg sendte bolden ind bag Andreas Hansen.

Dermed sluttede vores ubesejrede stime, men selvom det var en flok skuffede FC Nordsjælland-spillere, som cheftræner Johannes Hoff Thorup skulle ned til efter kampen, blev der ikke smidt nogen håndklæder i ringen.

"Kunne have gjort det lidt bedre"

– Som udgangspunkt handler det om, hvad vi præsterer i de her kampe, og vi er alle sammen klar over, at vi kunne have gjort det lidt bedre i aften. Det er en meget lige kamp, men vi tager det initiativ, som man ville kunne forvente af os. Men desværre uden at blive farlige nok. – Vi har nogle store chancer i første halvleg, men jeg kunne godt tænke mig nogle flere i en kamp, der er så lige, som den er.

Et kompakt Brøndby-mandskab

– Brøndby havde et større defensivt fokus, og især i anden halvleg kunne vi se, at de blev meget mere kompakte og tætte. De gør det godt og får lukket rummene ned for os. Så vi skal have kigget på, hvordan vi bliver skarpere på at åbne det, for vi forsøger med flere forskellige ting, uden at det rigtig udmønter sig i nogle store muligheder. – Så det er dét, vi skal kigge på. For vi kan kun påvirke præstationen, og der føler vi alle sammen, at vi kunne have gjort det lidt bedre i dag.