Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Sports Photo

Hoff Thorup efter 3-3: Begejstret for det høje niveau

20.05.2024 20:00

Efter 35 minutter var FC Nordsjælland i den grad på sejrskurs i sæsonens sidste 3F Superliga-hjemmekamp. 3-0 stod den mod FC Midtjylland efter flotte mål – og med chancer til endnu flere.

Ibrahim Osman åbnede ballet til 1-0, og Benjamin Nygren fulgte op med de to næste pletskud. Gæsterne fik imidlertid kæmpe sig tilbage i opgøret – desværre også hele vejen tilbage til uafgjort 3-3.

Cheftræner Johannes Hoff Thorup:

- Vi starter faktisk rigtig skidt. FC Midtjylland kan jo godt sige, at de skal lave den første scoring, uden at vi kan sige ret meget imod det. Så rammer vi et enormt højt niveau et kvarters tid inde i første halvleg, laver nogle fantastiske mål og er virkelig flydende i vores angrebsspil. Det paradoksale er, at man kan stå her og sige, at vi skal tage endnu bedre vare på vores gode perioder og lave endnu flere mål, for vi ved godt, at de her Midtjylland-folk er så gode til at kæmpe sig tilbage.

- Det er et af Danmarks bedste hold, vi møder, og derfor er det svært at gøre krav på, at vi skal styre fra start til slut. Der vil være perioder, hvor vi skal stå imod i sådanne kampe, og det var vi også klar over i dag. Selvfølgelig er det ærgerligt, at vi indkasserer i de perioder, men vi skal kigge mere kritisk på, hvorfor vi ikke får scoret et mål eller to mere på nogle af vores gennembrud og store chancer. Jeg vil hellere være begejstret for, at vi kan spille på så højt et niveau, for det gør, at der er noget at bygge videre på. Nu synes jeg, at vi med rette kan sige, at vi er et af de bedst spillende hold i Danmark. Og at vi også med rette kan sige, at når vi gør det, så kan vi også række ud efter toppositionerne i dansk fodbold.

- Vi jagter den chance, der trods alt er for at komme op på tredjepladsen, og vi vil give den alt i Parken på søndag. Vi skal sætte et godt punktum for et helt vildt forår, der har haft nogle helt vilde kampe og præstationer undervejs. Vi skal slutte ordentligt af.

- Det fyldte stadion i dag er endnu en god grund til, at vi skal gøre os så dygtige som overhovedet muligt i hverdagen, for vi kan jo se, at det genererer aktivitet på stadion. Der kommer flere og flere, og der er bedre og bedre stemning på lægterne, så vi skal gøre alt, hvad vi overhovedet kan for at blive så dygtige som muligt, så vi kan få så mange som muligt at de her store oplevelser. Og så glæder jeg mig bare til, at der kommer mange inde i Parken – og til at lave en god sæsonafslutning, uanset hvordan det skulle ende. 

Sidste spillerunde er på søndag mod FC København, og der er kickoff i Parken kl. 17:00.

Indtil videre er der solgt 1.200 billetter til udebaneafsnittet, og vi afventer åbningen af salget af de resterende 700 pladser. Vi vil melde ud, når vi ved mere.