Sen Nygren-scoring sikrer sejr mod Randers

29.06.2024 12:42

Med en scoring på direkte frispark i kampens sidste minut sikrede Benjamin Nygren en 3-2 sejr over Randers i sommerens første træningskamp.  Cheftræner Jens Fønsskov Olsen havde på forhånd meldt ud, at mange spillere ville få minutter i benene i lørdagens træningskamp mod Randers - og det var også tilfældet i en kamp, der bød på to forskellige startopstillinger fra start i 1. og 2. halvleg.  FC Nordsjælland startede kampen godt og havde to gode muligheder til Milan Iloski og Conrad Harder. Og efter 20 minutter gik den ikke længere for Randers, da Milan Iloski kom igennem og kunne lægge bolden i det tomme net efter at have rundet Oskar Snorre i Randers-målet.  Randers kom bedre ud til kampen i anden halvleg, hvor de havde skiftet 10 mand - og med to hurtige scoringer af Ernest Agyiri var det pludselig gæsterne, der var i front.  Men Benjamin Nygren ville det anderledes og sikrede med to scoringer i det 78. og 91. minut en sejr på 3-2 til FC Nordsjælland.

Efter kampen var Cheftræner Jens Fønsskov Olsen fint tilfreds med det, han så fra sine spillere lørdag eftermiddag. - Vi fik jo de fleste i kamp i dag, hvilket gør, at det til tider godt kan blive lidt hakkende med så mange nye konstellationer. Også når man spiller mod et rigtig fint Randers-hold, som man ikke må glemme at rose. De gav os en god kamp i dag. - Men som jeg sagde til spillerne i mandags, så er det nu, man skal tage noget initiativ og byde ind. Og det synes jeg, at der var rigtig mange af dem, der gjorde i dag. Så jeg er meget tilfreds og glad for den start på træningskampene, som vi fik. - Vi spiller altid for at vinde og det var det, jeg så drengene gøre. De blev ved med at trykke på - og jeg synes, at det viser noget karakter, at vi får vendt den igen i anden halvleg efter at Randers får scoret to hurtige mål. Det viser jo også, at uanset om det er os eller modstanderne, der scorer, så vil vi tage initiativet, angribe og få det næste mål. Og det blev de ved med at gøre i dag - og det er sådan, det skal være. På onsdag drager Superligaholdet på træningslejr i Holland, hvor der venter to træningskampe mos AZ Alkmaar og FC Twente, inden 3F Superligaen igen sparkes i gang med en kamp mod AaB den 19. juli. Du kan få hele overblikket over opstartsprogrammer her 👇