Peter Ankersen skifter til FC Nordsjælland

01.06.2024 12:30

Fra den kommende sæson bliver forsvaret forstærket af intet mindre end 264 Superligakampes erfaring. Peter Ankersen er nemlig ny mand i FC Nordsjælland-trøjen, efter hans kontrakt med FC København er udløbet, og højrebacken er blevet udstyret med en kontrakt på to år i Farum.

Med udenlandserfaring fra Genoa i italienske Serie A og østrigske RB Salzburg foruden sin tid i FC København, hvor det blev til 206 Superligakampe, kommer Peter Ankersen med en masse erfaring at kunne dele ud af til de unge spillere. Men han forventer også selv at skulle udvikle sig, til trods for at dåbsattesten vidner om en alder på 33 år.

"Kan godt lide projektet" 🤝

– Først og fremmest har jeg valgt at tage hertil, fordi jeg anser FC Nordsjælland som en klub, der kæmper med om titlerne. Det har vi set de seneste år, og jeg har selv oplevet dem som en modstander, der er rigtig svær at spille mod. – Jeg kan godt lide projektet, og det har tændt mig at kunne få en rolle, hvor jeg kan give noget videre til en masse unge og talentfulde spillere. Så jeg glæder mig rigtig meget til at bruge min erfaring og forhåbentlig inspirere andre mennesker, samtidig med at jeg selvfølgelig skal bidrage på banen fra dag et.

"Vil udvikle mig endnu mere" 📈

– Jeg synes selv, at jeg præsterer på et højt niveau, og at jeg stadig udvikler mig, selvom jeg er ved at komme op i alderen. Så når jeg skal vælge en ny klub, handler det også om at finde et sted, hvor jeg kan udvikle mig endnu mere, og der ser jeg FC Nordsjælland som et perfekt sted til dét. – Jeg kender Kian Hansen fra gamle dage, så jeg har selvfølgelig forhørt mig lidt og spurgt ind til klubben. Og han har bare bekræftet mig i det, jeg havde af forestillinger – blandt andet om klubbens fokus på det menneskelige perspektiv, hvor man kan få lov til at være, præcis den man er. Det er en værdi, der tiltaler mig enormt meget.