FC Nordsjælland skriver kontrakt med tre akademispillere

21.06.2024 11:00

FC Nordsjælland og tre akademispillere har fået papir på hinanden. Det drejer sig om Astrid Engsig-Karup og Thea Petersen – begge 15 år – og den 17-årige Andrea Krogsgård Guy. 

Kontrakten med de tre spillere kommer i forlængelse af en utrolig flot sæson for alle vores pige- og kvindehold, og ambitionen er at fortsætte den positive udvikling af et stærkt udviklingsmiljø for både drenge og piger i Farum.

Andrea Krogsgård Guy

- Det er meget stort for mig at skrive kontrakt med FC Nordsjælland. Jeg er meget stolt og glad. Jeg ser frem til at fortsætte min tid her i klubben, og jeg håber at være her i mange år endnu. Jeg glæder mig til at fortsætte min gode udvikling her, hvilket der også er meget fokus på fra klubbens side. - Jeg er en spiller, der er glad for at være på bolden, og så vil jeg også selv sige, at jeg er ret duelstærk, så det passer mig godt at spille i en klub, der gerne vil være spilstyrende.

Thea Petersen

- Det føles virkelig godt at skrive under med FC Nordsjælland. Jeg synes, det er fedt at være en del af den her klub. - Jeg er utrolig glad for at spille i FC Nordsjælland. Jeg har gode forudsætninger for at udvikle mig her i klubben, og jeg synes, det er fedt, at man har mulighed for at blive udfordret hver dag. Vi har et godt træningsmiljø, og der er mulighed for at træne opad, hvis ens evner og modenhed egner sig til det. - Det er fedt at være en del af en klub, hvor der er så meget succes på hele pige- og kvindesiden. Vi er her alle for at udvikle os og spille fodbold, og det mærker man, når man har sin daglige gang her i FCN.