Kian Hansen forlænger kontrakten

04.06.2024 10:59

Vores anfører tager endnu et år i FC Nordsjælland.

Det står klart, efter Kian Hansen har forlænget sin kontrakt fra 2025 til 2026, og vi har dermed fornøjelsen af vores nummer 4 i midterforsvaret mindst to år endnu. Forlængelsen kommer efter en hæsblæsende sæson, hvor det blev til 29 Superliga-kampe foruden en god håndfuld europæiske og pokalopgør for den 35-årige.

Og det har spillet en rolle, når det gode samarbejde nu forlænges.

Phil Radley: "En fantastisk leder" ©️⭐️

𝐏𝐡𝐢𝐥 𝐑𝐚𝐝𝐥𝐞𝐲, 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐨𝐟 𝐅𝐨𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥𝐥 𝐢 𝐅𝐂 𝐍𝐨𝐫𝐝𝐬𝐣æ𝐥𝐥𝐚𝐧𝐝: – Vi forlængede Kians kontrakt for et år siden, fordi vi så en fantastisk leder og en spiller, som fortsatte med at udvikle sig og kunne være med på allerhøjeste niveau. I hans næsten 150 kampe for FC Nordsjælland har han været en af de allervigtigste spillere, og en spiller som vi har kunnet bygge et miljø op omkring. Han har højnet sit niveau for hvert år, han har været i klubben, og han viser på den måde med al tydelighed, at det ikke kun er spillere i starten af deres karrierer, der kan udvikle sig her i FC Nordsjælland. – Derfor er vi også meget glade for, at han endnu en gang vil binde sig klubben, for han spiller en meget stor rolle i den måde, vi gerne vil drive vores Superliga-hold på.

Alexander Riget: "Kian er topprofessionel" 🔝

𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐑𝐢𝐠𝐞𝐭, 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐢 𝐅𝐂 𝐍𝐨𝐫𝐝𝐬𝐣æ𝐥𝐥𝐚𝐧𝐝: – Kians evne til at holde sig i topform har været imponerende, og i en sæson med europæisk gruppespil og en lang pokalkampagne har Kian især vist, at hans tilgang til træning og kamp gør ham i stand til at spille en stor rolle for vores hold – også selvom han er oppe i årene. – Kian er topprofessionel, og det skinner igennem i hverdagen, men smitter også af på hele vores miljø her i klubben. Han har været en stor del af vores udvikling de seneste år, og hverken vi eller Kian har nogen grund til at tro, at det ikke fortsætter de næste år, ligesom både vi og han er glade for den rolle, han spiller i forhold til de unge spillere i klubben. Derfor er det også meget naturligt at sikre, at samarbejdet fortsætter.