Fønsskov Olsen inden første træningskamp: Spillerne skal ud og vise sig frem

28.06.2024 11:03

Mandag blev Jens Fønsskov Olsen præsenteret som ny Cheftræner for FC Nordsjællands Superliga-hold - og allerede lørdag står han over for sin første kamp som FCN-cheftræner, når vi møder Randers FC i en træningskamp. 

Og Fønsskov Olsen har nydt de første dage i den nye rolle. 

- Det har været nogle rigtig gode dage siden i mandags, hvor det kom ud. Alle har taget godt imod nyheden og jeg har mødt en masse glade mennesker. Så det har været smaddergodt. 

- Selvfølgelig er der også rigtig mange nye indtryk. Der er nogle nye berøringsflader, som man skal tage sig af. Men det, at jeg er så godt bakket op af teamet, har gjort overgangen nem. Så jeg har kunnet fokusere på den nye rolle. Og det har egentlig bare understreget, at valget var rigtigt ift. at det her er noget, vi gør sammen. 

- Spillerne er glade og har set frem til at komme tilbage. Nogle af dem har tilmed sagt, at ferien har været for lang. Det er jo en perfekt indgangsvinkel. De første dage har budt på en masse test, som danner et fundament for os, så vi kan se, hvor vi er henne - og på hvilke områder, vores fokus skal være ekstra skarpt. 


Ny start - ny chance


På lørdag venter sommerens første træningskamp, når Randers FC kommer på besøg. Og Jens Fønsskov Olsen glæder sig til at se spillerne folde sig ud og vise ham, hvad de kan. 

- Det jeg glæder mig mest til, det er egentlig at se, hvor den individuelle spiller står. For som jeg har sagt til dem, så er det en ny sæson med en ny træner. Der er nogle spillere, der har forladt os og nogle, der er kommet til. Så hvis man vil spille en rolle, så er det nu, man skal vise sig frem. Så jeg glæder mig rigtig meget til at se de forskellige individuelle indtryk.

- Vi har rigtig mange spillere til rådighed, så det handler om, at vi skal ud og se en masse spillere få minutter i benene og vise sig frem. 




Kampen mod Randers spilles lørdag den 29. juni klokken 14.00. Den bliver spillet på bane 6 og der er gratis adgang for alle.