FC Nordsjælland skriver kontrakt med Issaka 'Baba' Seidu

05.06.2024 09:30

Araphat Mohammed, Caleb Yirenkyi, Levy Nene og Stephen Acquah har siden årsskiftet alle taget turen fra Right to Dream-akademiet i Ghana til Farum. Nu kan Issaka Seidu, der til daglig går under kælenavnet 'Baba', slutte sig til resten af flokken, da han også tager turen til Farum i den kommende sæson.

18-årige 'Baba' er en adræt venstreback, der i den nye sæson slutter sig til Superliga-truppen, da den unge forsvarsspiller har skrevet under på en kontrakt med FC Nordsjælland. Derfor vil han være i Farum, når Superliga-holdet vender tilbage fra ferie den 24. juni.

Issaka 'Baba' Seidu

- Jeg er virkelig glad for og stolt over at have skrevet under på kontrakten. Jeg var ikke i tvivl om, at FC Nordsjælland er den rette klub for mig, da FCN er kendt for at give unge spillere gode forudsætninger for at udvikle sig på og uden for banen. - Jeg har selv set, hvordan unge spillere er kommet til FC Nordsjælland og taget deres spil op på det næste niveau, og jeg håber at kunne gøre det samme. - Jeg ser frem til at spille med Superliga-holdet, og jeg glæder mig til at stå foran fansene. Jeg lover, at jeg vil gøre mit bedste for holdet, og jeg håber, at jeg kan være med til at gøre fansene stolte.